Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2671
Com és habitual des de fa sis anys fent taulada


Drets - Bernat Palmer, Pedro Morey, Miquel Bestard, Pep Gallego, Biel Torres i Toni Fajardo. Asseguts- Jaume Moll, Jaime Massanet "Coix", Miquel Cassellas.


El dissabte dia 7 es van reunir al Bar Juva de Cala Rajada, i van degustar amb la col·laboració de Pedro Morey d'un excel·lent pagra, cuinat per na Carola amb l'ajuda de la seva germana Margarita (dues estrelles Michelin), menjar servit per l'expert maître Juan Rosselló. En la reunió com és habitual, van recordar velles experiències i van conversar sobre l'actualitat balompédica amb el president actual de Bernat Palmer.

Des de la fundació del club fa 72 anys, unes vint persones han presidit l'entitat, en la cita del passat dissabte, juntament amb els 8 expresidents, va ser l'actual, dels quals respiren només falta a la cita Matías Sánchez per problemes d'agenda.

Els expresidents al costat de l'actual amb aquestes menjades reunions demostren que l'esport és una eina de la unió independent de la idea política de cada un d'ells. Tot president, amb la seva junta directiva, ho ha fet per amor al poble. Tots els preidents que l'Escolar ha tingut des de l'any 1964 en el començament de la tercera etapa del club han treballat molt amb la cantera apostant per tenir el màxim d'equips federats.

L'Escolar és l'entitat esportiva més antiga de Capdepera en els seus inicis al poble només hi havia futbol avui per sort en el municipi hi ha més clubs esportius en els quals el nin té més opcions d'elegir allò que més li agrada, però el futbol continua sent l'esport rei, només a Capdepera, més de 160 famílies tenen fills que practiquen aquest esport i, per tant, és l'esport que més massa social té el nostre municipi.

Desitjam que aquestes trobades continuïn i que l'esport continuï unint les persones.


Pedro Morey, lluitant amb el peix