L'any 1982 amb la presidència de Miquel Cassellas la directiva va apostar per un equip competitiu i de qualitat amb l'objectiu d'ascendir a tercera divisió. Juan Manuel Serra, gabellí, capità de l'exèrcit destinat a la Comandància informava al club de Capdepera l'arribada de reclutes futbolistes, amb la seva tasca es van fitxar diferents jugadors.






Carlos estava complint el servei en el Govern militar de Palma de Mallorca, el Capità Serra li va proposar venir a jugar a Capdepera, la temporada anterior ho havia fet amb el Porreres de tercera divisió.
 
Una comissió de l'Escolar es va desplaçar a Palma per parlar amb Carlos proposant-li la seva vinguda a Capdepera per jugar amb el Escolar. Carlos va posar entre altres condicions que se li cercàs feina. Per venir a Capdepera va haver de demanar on era i com s'arrbiava fins aquí, ja que no sabia de la seva existència,
Quan venir al poble es va allojar dos mesos a el RECREO.

Ja estava a puntde partir, ja que no se li trobava feina, fins que
se li va trobar a les oficines de Gómez- Quintero, on va treballar devers 30 anys fins a la desaparició de l'empresa. L'any 1984 es va casar amb Maria Antònia Sancho, tres fills de l'enllaç: Paulino Jaume i Pilar, els dos fills van jugar junts al Escolar passant per totes les categories fins arribar al primer equip, Jaume és, actualment, el capitàdel primer equip.



Escolar tercera divisió 1986-1987


Carlos, delegat en els conjunts que van jugar els seus fills i entrenador de porters en diverses ocasions, la temporada passada després d'uns set anys d'inactivitat futbolística va tornar a la disciplina de l'Escolar, ho va fer com a directiu i acabà la temporada ajudant a Jeroni Adrover a l'adreça tècnica del primer equip.

En la seva activitat esportiva dels anys en el Escolar va viure els moments en què l'equip les temporades 1986-1987 / 1987-1988 va competir en tercera divisió amb molts jugadors de fora. A Carlos, si li dones a triar, aposta pels jugadors del planter del poble.



veterans- Faba, Lorenzo "Mestres" abanderat i Medina


Si no hi ha canvis d'última hora la temporada venidera continuarà amb Jeroni Adrover al capdavant del primer equip, la idea dels dos, recolzada per la directiva, és compondre un equip competitiu amb mires posades en l'ascens de categoria, per a això es compta amb la plantilla de la temporada passada, repescant algun jugador i donar les màximes oportunitats als juvenils que van finalitzar aquesta temporada.


best


Foto 3