La victòria del Consell consuma el descens una jornada abans del final de la lliga


El partit ajornat entre el Consell i Binissalem B era clau per veure com es resolia la tercera plaça de descens. La victòria sense paliatius 4-0 del Consell fa que, a falta d'una jornada per acabar la lliga, l'ESCOLAR perdi la categoria i sigui ja un equip de Segona Regional.
Ara venen les lamentacions, que si intensitat, que si compromís,...Ningú no dubta que hi ha equip de sobres per estar a aquesta categoria, però quan es juga amb foc, s'acaba cremant. Tal volta lamentarem  el partit perdut 2-4 contra el Consell en Es Figueral a finals d'abril i que a dia d'avui s'ha convertit en decisiu... La planificació, els canvis d'entrenador, l'inestabilitat del club..., tot plegat ha contrubuït a crear un ambient i una dinàmica que quan n'ets conscient ja és molt difícil sortir-ne.
Però la Segona Regional no és l'infern, ara ens tocarà jugar contra Montuïri, Llucmajor, Olimpic de Felanitx, Porreres, Alqueria, Algaida, San Cayetano, Portol, UE Lloret, Santanyi, Sóller B, Serralta o Vilafranca. No és el lloc que ens pertoca però és el que ens mereixem. Si miram la taula veurem que sols els tres darrers equips han guanyat 11 partits dels 39 partits jugats. L'ESCOLAR és el tercer equip més golejat del campionat.

Si aprenem dels errors podem donar per bona la nova categoria. Ara toquen eleccions i planificar una nova temporada correctament.

I atenció, el Valldemossa, penúltim, és a sols un punt a falta d'una jornada. Si quedàs per davant de l'ESCOLAR s'esvaïria l'ínfima possibilitat de mantenir la categoria pel retruc  que el Bunyola es retiri de la competició per falta de jugadors o que els descens del RCE Mallorca a Segona B sacsegi diverses categories pel descens dels filials.