El Claudia Troppa Sport Center entre els clubs d'atletisme destacats de les Illes.

En primer lloc, els petits de categoria Benjamí que varen participar al Campionat de Mallorca a on és varen classificar unes setmanes abans al Campionat comarcal quedant entre el 6 primers de la prova.

Destacar a n'Aina Miquel que va obtenir els tres colors de metall, or a 50m llisos, plata al salt de llargada amb un millor bot de 3,20m i bronze al 50 m tanques.

Ines Lorenzo, va fer plata als 500m llisos i 4art lloc al 50 m tanques.

Menys sort però gran actuació va fer en Jaume Llaneras que va obtenir 3 medalles de xocolata (4art lloc) 50m llisos, 50m tanques i al 500m llisos.

En Víctor Wallrabenstein va quedar setè als 500m llisos i desè als 50m tanques. Per al club això és una Molt bona notícia ja que en poquet mesos Hem pogut posar-nos a un nivell d'altres clubs amb més anys de feina.

Per altra banda Claudia Troppa, com va de fent sempre, que és particiar al Campionat de balears absolut per poder ajudar el seu club CA Pitiús, varen quedar segones al relleu 4x100 i individualment or al salt de llargada, que això li durà una possible classificació al Campionat d'Espanya per federacions a Ciudad Real de dia 17 de juny (la selecció és farà oficial avui o demà)