Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2460
Els campions d’Espanya de vòlei platja Paula Soria i Christian García participen al primer clínic de beach volley de Capdepera


 

El triple campió d’Espanya de Volei Platja, Christian García, i la doble campiona, Paula Soria, han estat els protagonistes del primer clínic de beach volley de Capdepera que ha tengut lloc aquest cap de setmana a les instal·lacions de la platja de cala Agulla.

La jornada de dissabte es va dedicar a l’entrenament dels jugadors del Club de volei d’Artà, categories infantil, cadet i juvenil. Després de la classe de García i Soria es varen disputar tornejos de 3x3 i de 2x2 entre els professionals i els participants del clínic. L’entrenament va ser profitós ja que els convidats els varen ensenyar tècniques i exercicis.

El matí de la jornada d’avui s’ha dedicat als jugadors més petits dels Clubs d’Artà i de Capdepera, categories benjamí i aleví. Després de jugar i aprendre amb dos professionals del volei platja, ha estat el torn de l’espectacle per a tot el públic. S’han disputat dos partits d’exhibició amb els esportistes d’elit. El primer ha estat de l’equip femení: Paula Soria i Gisela Gual contra Cati Pol i Lauren Dickson. El partit ha estat favorable per a les primeres.

El segon partit ha estat de la categoria masculina: Christian Garcia i Juanma Vadó contra Nicolás Zanotta i Renzo Cairus. Garcia i Vadó han estat els guanyadors del partit a tres sets.

El regidor d’Esports, Pere terrassa, la regidora de Turisme, Mónica Viejo, i la batlessa accidental, Carmen Corraliza, han lliurat una placa d’agraïment a Crhistian García i Paula Soria.



El clínic de volei platja ha estat organitzat per l’Ajuntament de Capdepera, plataforma
Kinacu, Cap Vermell Group i Fibwi.



Algunes imatges dels partits d'exhibició: