Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2152


"Per a nosaltres, la cursa del Carme és i serà la més important de l’any"."Anim a tots aquells que vulguin provar l’atletisme o el córrer. Que venguin una setmana a provar-ho amb nosaltres"


Claudia Troppa, la campiona gabellina que enguany ha iniciat una nova singladura com a entrenadora i directora d’una escola d’atletisme. Un altre luxe dels que Capdepera gaudeix.

Claudia, com ha anat aquesta primera temporada?
Estic molt contenta. Tenim entre 50 i 60 al·lots de 4 a 14 anys i un grup d’adults que no te tanta continuïtat però que hem fet un grupet de runing. Hem creat una base, els fonaments per anar creixent.

Participau a les proves populars?
Sí a les curses curtetes com SES PAPARRES de Son Carrió,de 4 km, i poc a poc en farem de més llargues.

I pel Carme?
Per a nosaltres és i serà la més important de l’any. Estam entrenant per aquests 10km i la volem disfrutar.Què recomanaries a la gent que hi vulgui participar?
Que se prepari bé. Que no sigui una decisió d’una setmana abans. 10 km poden ser molt durs si no estàs ben preparats i el pitjor és la recuperació; si estàs ben preparat la recuperació és més fàcil i senzilla i no tens tant de risc de lesions.

Tu hi participaràs?
No, jo estic preparant el Campionat de Balears d’Atletisme per tal d’ajudar al meu equip, l’Eivissa. Si tot va bé faré els relleus i el salt de llargada....I és clar, no he entrenat pels 10km.

Quan començà el Cap Vermell digital, ara fa 10 anys, tu eres la campiona d’Espanya dels 100 metres, dels 110 tanques, dels 60 indoor,...Què enyores d’aquell temps, de l’alta competició?
Els companys, l’ambient que es crea amb els atletes de la resta de comunitats i també d’altres països. I també els viatges. Viatjava molt, i l’ambient era molt bo, tot i que de turisme poc.

Conserves encara qualque rècord?
Els 100 metres llisos de Balears i, l’any passat, aconseguirem el rècord dels 4x00. A les tanques Caridad Jerez ha progressat molt. Però és bona senyal que te superin perquè vol dir que l’atletisme va a més i que venen noves generacions que pitjen fort.

Alguna cosa més?
Animar a tots aquells que vulguin provar l’atletisme o el córrer. Que venguin una setmana a provar-ho amb nosaltres. Sense cap compromís. Tant nins com adults. Demanau els horaris i segur que vos enganxareu!

N’estam segurs, gràcies Claudia!