Molt bona actuació dels judokes del Reshinkan al Torneig de Sant Llorenç de Judo per a l'Edat escolar.



El passat dia 13 d'abril,  Dijous Sant, les instal·lacions del Poliesportiu Marga Fullana van estar al cent per cent. El nombre dels joves esportistes que van prendre part en aquesta vuitena edició del Torneig Mestre Guillem Galmés va arribar a 112. Tots ells representaven a les següents escoles de judo:
el COL.LEGI FRAI JUNIPER SERRA,de Petra;  el RENSHINKAN i els col·legis MOLI D’EN XEMA, LA PUREZA DE MARÍA, SIMÓ BALLESTER, JAUME VIDAL I ALCOVER, ES CANYAR, SA GRADUADA, i SA TORRE, de Manacor; el COL·LEGI PUNTA DE N'AMER, De Sa Coma; el COL·LEGI NA PENYAL,de Cala Millor; el RENSHINKAN, de Son Servera; POLIESPORTIU NA CARAGOL, d’Artà; el COL·LEGI ROSA DELS VENTS, de la Colònia de Sant Pere; el RENSHINKAN, de Cala Ratjada; i el COL·LEGI MESTRE GUILLEM GALMÉS, de Sant Llorenç.

 Amb una posada  en escena impecable a càrrec del Renshinkan, la col·laboració de l'AMIPA del Col·legi amfitrió i el patrocini de l'Ajuntament de Sant Llorenç, l'èxit va estar assegurat. Una vegada més vàrem tenir l'ocasió de veure el millor judo infantil, en què els petitets de la modalitat de randori van ser els més aplaudits, mentres que  els  joves competidors comencen a despuntar i bastants van ser els que van competir per primera vegada.

Aquest Trofeu va constar de dues modalitats diferents, l'exhibició tècnica de randori, les edats van dels 3 als 7 anys, i la competició reservada dels 8 als 14  anys. Els qui no estaven interessats en competir tenien també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.

El campionat s'inicià amb les paraules de benvinguda per part del President del Renshinkan Sr Pep Mascaró i el lliurament de les plaques commemoratives a totes les escoles participants per part de la representant de l’ AMIPA , al senyora Marta Nievas.  El lliurament de premis als esportistes el varen fer les representants  de l'Ajuntament,  Antonia Bauzà, regidora d'Esports i Alicia Durán, regidora d’Educació.