Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2098

 

Festa grossa amb motiu de l'ascens

de l'equip infantil

Image

1ª Regional

Escolar 3 – Pilares La Soledad 0

10è classificat

Bon partit de la 1ª Regional el que es va veure ahir en es Figueral davant un Pilares que venia a assegurar-se la quarta posició a la taula i que es va trobar un Escolar disposat a jugar el futbol que sap fer. Quan es juga principalment com a la segona part, resulta molt complicat guanyar a l'Escolar. Em fal molta de ràbia veure com es va jugar ahir i pensar en tots els partits en què no ho hem fet  (que són molts). Ara l'Escolar s'ha d'enfrontar al segon i primer classificat i em sembla que tenim totes les paperetes de ser els que definirem les primeres posicions per tal de pujar a Preferent, tant de l'Esporles com del Lloseta. Cal esmentar la convocatòria d'Eduard Falquer (cadet)  que va jugar uns minuts i ho va fer d'allò més bé.


3ª Regional

Escolar 4 – Col San Pedro 2

11è classificat


Lliga Nacional Juvenil

Escolar 0 – Penya Arrabal 5

16è classificat

L'Escolar acaba la temporada plagat de baixes i amb l'obligació de convocar fins a cinc jugadors cadets per tal de poder jugar el darrer partit de lliga. El somni de Lliga Nacional s'ha acabat. Fins l'any que vé a Preferent.


Infantils A

Escolar 7 – San Gayetà 0

1er classificat

Festa de la grossa la que feren els Infantils el diumenge, celebrant la consecució del titol de lliga a casa amb tots els seus seguidors i familiars. El partit era un fet que no tenia molta d'importància, ja que la feina està feta, el repte és arribar als 200 gols a favor a falta de dues jornades, i en duen 184. Tot començà cap a les 9 del matí penjant pancartes al camp, traca final, samarretes commemoratives... Arribaren els dos grans  cuiners Joan Ramon Esteva i Joan Fuster, el tractor d'en Figuereta, Els qui ningú vol, etc, etc, fins al final del partit i directament al camió  a fer volta per Capdepera i Cala Rajada, i així  fins a la font del carrer de l'Agulla, a pendre el primer bany de l'estiu (per cert, l'aigua està molt freda, i ho dic perquè jo vaig acabar dins la font amb els jugadors). També el míster, el president i el super delegat Kiko acabaren dins l'aigua. Llavors al camp de nou per a canviar-se de roba i a dinar d'una paella d'aquelles que lleven l'alè. En definitiva, una festa molt guapa en què els jugadors s'ho passaren d'allò més bé. Vull donar la més sincera enhorabona a tots els pares dels jugadors per la seva implicació amb l'equip i que durant tot l'any no hem sabut si hi eren.


Infantils B

Partit d'acomiadament entre els pares i jugadors (12-2 a favor dels pares). Segons Guillem Danús, es va viure una jornada molt especial en què es va veure una gran pinya entre pares, jugadors i entrenadors. Personalment, en Guillem em va dir que n'estava molt content de tot i tots.


Alevins 1ª Reg

Campusesport 7 – Escolar 0

14è classificat

Darrer partit de la temporada i, desgraciadament, s'ha perdut la categoria de 1ª regional. Les derrotes també ens han de servir per aprendre.


Alevins F7

Escolar 5 – Llubí 3

9è classificat


Benjamins F7

Escolar 5 – Pto Cristo 2

8è classificat


Prebenjamins E

At Escolar 5 – Consell 0

2on classificat


Prebenjamins D

Cardassar 3 – Escolar 1

15è classificat


Manuel Muntaner

Pilotes Fora