Vist: 1906
L'equip júnior femení va guanyar al Bàsquet Muro per un contundent 45- 86

Senior masculí

C.B. Capdepera Bolero 62 / C.B. Llucmajor 82

Bon partit del conjunt sènior fins al darrer quart, un gran començament al primer quart amb una efectivitat del cent per cent, tant en atac com en defensa, ja feia presagiar que no seria així durant els 40 minuts de joc, ja que era impossible suportar aquest ritme tan intens.

Al segon període començaren a fallar físicament i el rival va fer un parcial molt potent i aconseguiren retallar en el marcador.
El tercer temps molt igualat i enfrontarem el darrer període amb només 3 punts per davall i amb garanties de poder guanyar, però una vegada més físicament l'equip gabellí es va enfonsar, es va carregar de faltes i quedaren totalment estancats en atac, anotant només 6 punts en tot el període. El conjunt contrari va aprofitar la situació no només per anotar sinó que va córrer al contraatac, aconseguint destrossar l'equip gabellí i guanyar amb una notòria diferència.
Parcials: 24-17   14-25   18-20   6-20

Júnior femení
Bàsquet Muro 45 / C.B. Capdepera Noah's 86

Bon partit de les nostres fèmines davant un Muro molt fluixet, de fet ja a la primera volta també les gabellines guanyaren al mateix conjunt amb una gran diferència de punts.
Al primer temps ja posaren terra de per mig i en pocs minuts ja havia un avantatge de deu punts. Tots els parcials els varen guanyar de manera contundent.
Parcials: 8-18   13-17   14-30   10-21

Cadet masculí
Sa Cabaneta 57 - CB Capdepera O'Sole Mio 49

Derrota dels cadets per vuit punts dels quals sis són degut a l'avantage que va aconseguir l'equip local al primer quart, ja que els següents parcials varen ser molt igualats, però insuficients per remuntar el partit. Tot i que anant amb una diferència mínima, no es va notar per part dels nostres la sensació de voler pegar una estirada al partit. El darrer temps va ser molt decisiu i els nostres rivals el guanyaren per tres punts que varen sentenciar el partit.
Parcials: 20-14   11-10   12-14   14-11

Mini masculí
Bàsquet Petra 13 / C.B Capdepera Mamma Pizza 45

Partit molt fàcil per els nostres minis que duen una bona ratxa de victòries consecutives. Aquesta vegada davant un Petra fluixet als que ja a sa primera volta se'ls va guanyar i tancar el marcador.
En aquest encontre el marcador va quedar tancat amb el resultat definitiu de 13-45 al tercer temps de joc.