Vist: 2078
Jornada molt positiva amb la victòria dels equips sèniors, cadet,  minis i pre-minis

Senior masculí

C.B Capdepera Bolero 63 / Bàsquet Manacor 41

Molt bon partit dels nostres sèniors i el primer que guanyen en aquesta lliga. Des del principi ja varen marcar les diferències i de fet abans del descans, per dues vegades estaven fins a 12 punts per damunt. Diferència que a un minut del descans el Manacor va aconseguir retallar.
No obstant els tercer i quart període varen ser de domini absolut dels gabellins arribant a estar fins a 25 punts per damunt.

Junior femení
C.B. Capdepera Noah's 50 / Sa Pobla 67

Derrota de les nostres júniors però hem de dir que varen fer un partit molt bo sense deixar de lluitar davant les primeres classificades. Un equip. el de Sa Pobla. que encara no coneix la derrota.
Les gabellines varen començar malament, fent un primer parcial perdut per una diferència de 10 punts que va pesar molt en el resultat final, ja que als altres períodes varen anar més igualats.
Parcials: 14-24  15-18  11-13  10-12

Cadet masculí
C.B. Capdepera O Sole Mio 85 / Ciutat d'Inca 51

Bon partit dels cadets de Capdepera i el segon que guanyen aquesta temporada.
Al primer quart ja varen agafar una gran ventaja damunt el contrincant i això va pesar molt. Tot i que en el segon i en el darrer període el club d'Inca va acabar molt igualat amb els gabellins. Les grans diferències aconseguides al primer i tercer períodes varen declinar el partit a favor dels de Capdepera, i amb una gran diferència de més de 30 punts.
En definitiva un partit senzill i còmode per els gabellins davant el darrer classificat de la seva lliga.
Parcials 29-9  12-12  24-11  20-19

Mini masculí

Sineu 15 / C.B. Capdepera Mamma Pizza 46

Nova victòria dels minis que se varen imposar molt ràpidament als seus adversaris. Partit fàcil amb el marcador tancat just a l'inici del tercer quart. Els de Sineu varen oferir una mica de resistència al principi, acabant el primer període amb un parcial de 8-14. Al segon període els gabellins varen treure distància amb un parcial de 7-30.
Just començat el tercer quart varen bastar els dos primers punts dels gabellins per tancar el marcador i aconseguir el resultat final.

Preminis masculí
Bàsquet Manacor / C.B. Capdepera

Molt igualat aquest encontre. Tot i que a aquesta categoria el resultats no compten, ja podem veure que aquest és un equip que donarà molta guerra, un conjunt de jugadors molt compacte i competitiu que representen un bon futur per el nostre Club.