El Judo Renshinkan triomfa al primer control escolar amb 6 primers, 1 segon i 3 tercers classificats

Diumenge passat a Sineu, seu de les trobades federatives, i amb la presència de la quasi totalitat dels clubs de Mallorca, se va donar el "seus" a les competicions escolars per a aquesta nova temporada 2016/2017.

El Judo Renshinkan presenta a 10 esportistes a les edats reservades de sub 15 (infantils de 12, 13 1 14 anys) i els  sub 17 ( cadets de 15, 16 i 17 anys) )  i inicia molt bé la seva marxa cap a la classificació del campionat de Mallorca aconseguint 6 primers llocs, 1 segon i 3 tercers. Aquests resultats el situen en una excel·lent posició de la taula final per equips.

Jaume Cabrer, Joan Toni Gallardo, Saig EL Arjouni, Llluis Llull Riera, Yerai Matamalas Zuzama i Victor Manuel Morales van vèncer els seus 3 o 4 combats previstos per alçar-se amb el primer lloc.

Joan Antoni Arquellada van guanyar 2 rondes de les seva lliga, però perdé un combat que el situà en una excel·lent segona plaça.

Louis Prahl, Sofia Nieto i Josep Sureda Barceló, van haver de conformar-se amb la tercera plaça.