Escolar 0 - Sp. Sant Marçal 1

Crònica i classificació

López, Carlos (75' Juanito), Alejandro, Abdou, Faba, Farid, Campos (75' Aso), Serapio, Fajardo, Javi i Crespo (58' Nico).

Gol: 0-1 min. 57 Rogel

Mal partit de l'equip local ahir a Es Figueral. L'Escolar va mostrar la seva pitjor cara, un equip sense idees en atac i incapaç de crear perill a un equip que va jugar amb un jugador manco a partir del minut 73. L'equip visitant venia amb l'idea clara de sumar almanco 1 punt i se'n va endur els 3 aprofitant una contra per marcar l'únic gol del partit. De l'Escolar destacar només dues ocasions clares de gol. La primera d'en Carlos, el millor d'ahir, amb un potent xut que el porter va aconseguir desviar amb la punta dels dits. I la segona ja a les acaballes del partit amb un xut creuat d'en Farid que va aturar el porter amb una bona reacció.
La setmana que ve visitam el darrer, el Consell, que ve de perdre 2-0 al camp del Bunyola.

Prebenjamí 4-Santa Mónica 0

El partit de la jornada juvenil, va estar a l'altura del que la gent es podia esperar en un enfrontament entre el 1r i el 2n classificat. Els verds van començar el partit amb dificultats, nirvis i molts d'errors en la presa de decisions, fet que va provocar el primer gol local que d'una treta de cantonada, els nostres juvenils no la van saber rebutjar, la pilota va quedar morta dins l'àrea i el capità inquer va fer el 1-0. L'Escolar desprès del gol va patir el domini del Constància fins que d'una falta de mig camp, que va treure en Luis Maya al segon pal, en Joan Sard va rematar amb el peu directe a la xarxa. A partir d'aquest gol l'Escolar es va fer gran i va començar a tenir mes la pilota i a fer-se mes protagonista del partit. Amb un domini intermitent es va arribar al descans.
Al minut 50 va arribar el 1-2 gràcis a una jugada d'estratègia on la centrada va arribar molt justa al primer pal, en Jose Manuel va aparèixer fora que ningú l'esperes i va rematar de cap a gol. Desprès del 1-2, l'Escolar va seguir fidel a la seva idea de joc durant gran part del segon temps, fins que el físic va aguantar, fet que va provocar canvis i jugadors fora de les seves posicions però que així i tot, el bloc va seguir sòlid defensivament i no va permetre cap arribada mes fins al final del partit.
Donar l'enhorabona una vegada mes a n'aquest grup de jugadors que es mereix tot mena de reconeixements per l'esforç, dedicació, il•lusió, ganes i motivació que mostren entreno a entreno i partit a partit.

I menció especial també per l'ALEVÍ A, que ha empatat a 6 després d'anar perdent 4-0 al tercer quart. No han baixat els braços en cap moment i a falta de 20 segons s'ha aconseguit l'empat final.