El passat dissabte 15 d’octubre de 2016 en Carlos Blanes i en Tomàs Vizueta participaren al triatló de llarga distància CHALLENGE PEGUERA. La prova començà a les 9:15 amb els 1900 m de natació, amb una mica de mal temps a la mar. Seguidament s’havien de completar 2 voltes de 45 Km de bicicleta, per un trajecte “trencacames” que passava per les localitats d'Es Capdellà, Calvià, Son Ferrer, el Toro i Peguera. Finalment quedaven 21 km de córrer a peu, quatre voltes a un circuit de 5,3 Km, ple de pujades i baixades, on era difícil mantenir un ritme constant.



Finalment en Tomàs Vizueta finalitzà el 55 de 603 participants (6è de la seva categoria), amb un temps de 4h 43min. En Carlos Blanes finalitzà el 153 (21è de la seva categoria) amb un temps de 5h 13min.



Cal fer també una menció especial a en Xesc Vives, que l’any passat quedà en 1a. posició de la seva categoria en aquesta prova, i enguany no pogué participar per mor d’una lesió muscular de darrera hora. Amb aquesta triatló es dóna per acaba da la temporada 2016. A ben segur que l’any que ve vindran nous reptes pels nostres triatletes.