Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2088
Daniel Espada guanyador absolut amb un temps de 49:35 i Marga Fullana primera femenina amb un temps de 55:43

El club gabellí de nòrdic Myotragus tornà a fer pòdium

Dissabte 17 de setembre va tenir lloc la 25a edició de la cursa de la Fira d’Artà, amb el recorregut habitual ( van afegir devers un quilòmetre més). La novetat va ser que la marxa  nòrdic passà a formar part del calendari oficial de la Federació, ampliant-se el recorregut i fent-lo coincidir amb traçat de la cursa.

Com és habitual a la cursa participà un grup de corredors gabellins, dels quals ens feim referència. Insistim que pot haver més corredors de Capdepera que, pot ser no hem identificat, però si ens ho comuniquen els afegirem amb molt de gust.

129è Pere Joan Fuster, 52M40 (1:15:29)

Pel que fa a la cursa de marxa, cal comentar que el nou recorregut agradà a la majoria ja que combina trams de camí amb trams d’asfalt, i pujades i baixades no excessives, per tant permeten executar “la tècnica” sense gaire problemes. Això sí dos errades van destorbar el bon funcionament de la carrera, just a l’inici una errada de senyalització (subsanada ràpidament) va neutralitzar la cursa i una barrera tancada sortint de la finca dels Olors, creà confusió i alterà les posicions dels marxaires.

Una vegada més el club gabellí Myotragus tornà a fer pòdium. En aquesta cas un primer femení de la mà de Rosa Estades i el segon masculí de Suso Rexach.