Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2161

   Aquest dissabte dia 10 de maig,  a Na Capellera se celebrarà el XVII trofeu Reshinkan, amb la presència de l’equip nacional d’invidents

 

  

    El proper dissabte al poliesportiu de na Capellera de Manacor esta prevista la 17ena edició del Trofeu Reshinkan amb una participació de 93 esportistes inscrits.

   El trofeu Reshinkan, amb categories reservades pels cadets (15 i 16 anys) i els sèniors (absoluta, més de 17 anys) tant  masculina como femenina. Hi ha prevista una participació de la quasi totalitat dels clubs de Mallorca, a més de l’assistència d’un club de Menorca i, com a novetat, s’ha confirmat la participació d’un club de Noruega i l’equip nacional de cecs, que es prepara a fons per a competir a Beijing els jocs paralimpics.

   En definitiva aquest serà un torneig que es presenta molt interessant, la presència dels invidents pot ser molt emocionant, ja que una vegada agafats es troben en igualtat de condicions. Aquest dissabte al poliesportiu na Capellera, hi haurà el millor judo de l’illa.   L’inici serà a les 17,00 hores.

   Us esperam!