Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2027
El Torfeu Internacional se celebrà al poliesportiu "Es Figueral"


 
L'equip organitzatiu RSK, una vegada més ens va delectar amb una posada en escena digna d'un campionat d'Alt nivell. Concert en viu a càrrec d'un grup de rock, demostració dels més petits per a la presentació dels clubs participants, en aquesta edició la súper xifra de 22 escoles (una de Noruega, dues d'Alemanya, una de Formentera, una d'Eivissa, 4 de Menorca, 13 de Mallorca) i els seus representants 163 candidats a les medalles, desfilada de cloenda... Un llarg etcètera de detalls que feren que els clubs i públic en general es senti a gust i que aquest torneig sigui únic a les nostres Illes, no en va homologable per a l'examen de competició de cinturó negre.

Tot això passava dissabte passat a les instal·lacions esportives d'Es Figueral de Capdepera. S'inicia l'acte puntual tal com estava previst a les 15:45 i les paraules de benvinguda les va dirigir el Regidor d'Esports Sr. Pere Terrasa.

4 tatamis van entrar en perfecte funcionament que van fer vibrar a la graderia amb el millor judo absolut i juvenil de les nostres Illes, finalitza l'acte amb els premis molt repartits, en la qual els grans triomfadors i que van pujar en el mes alt del podi són els que anomenem a continuació:

Gabriel Escriva ( Haruka, Menorca), Jordi Planells (Samyd Ibiza,) Andres Ruiz (Tokushinkan, Mallorca), Lluis Llull (Renshinkan, Mallorca), Yerai Matamalas (Renshinkan,Mallorca), Oscar Useleti (judo can Pastilla Mallorca), Mario Lazar (Judo can Pastilla, Mallorca), Oriol Salvador (Es Castell,Menorca), Monica Mansilla (Es Castell, Menorca), Laura Vicens (Judo Felanitx,Mallorca), Denisse Casado (Samyd, Ibiza), Henry Mackney (Marburgo, Alemania), Joan M. Pons (Mallorca Nord Judo), Tulga Demirel (Marburgo ,Alemania), Tania Teixidor (Es Castell, Menorca), Jaume Simó (Mallorca Nord Judo), Raúl Álvarez (Budo Zen, Mallorca), Dimitri Kremnew (Judo Bremen, Alemania), Dominik Pajer (Judo Bremen, Alemania), Franco González (Renshinkan,Mallorca), Rafael Pontes (Ajuba,Mallorca), Eric Ejido (Judo can Pastilla, Mallorca), Miquel A. Suau (Taikukan,Mallorca), Joan Rene (judo can Pastilla,Mallorca), Ivan Martin (Judo Felanitx, Mallorca), Nadal Grandal (Judo Felanitx,Mallorca), Daniel Goran (Marburgo, Alemania), Yolanda Parkinson (Budo Zen, Mallorca), Nina Jade Wood (Judo Can Pastilla, Mallorca), Tania Teixidor (Es Castell, Menorca)



Clasificación por clubs:

1º JUDO CAN PASTILLA, 41 PUNTS : 5 OR, 4 ARGENT, 4 BRONZE

2º ES CASTELL, 38 PUNTS: 4 ,5 ARGENT,3 BRONZE.

3º RENSHINKAN, 33 PUNTS: 3 OR,3 ARGENT, 9 BRONZE.

4º FELANITX, 25 PUNTS: 3 OR,2 ARGENT,4 BRONZES

5º MARBURGO, 21 PUNTS: 3 OR, 1ARGENT, 3 BRONZE.