Vist: 2180

La primera edició de la Mallorca Trail Desert, una cursa que surt desde Cala Agulla i arriba a Alcúdia, se va celebrar el passat 10 d'abril. Com és habitual en aquestes curses hi havia tres modalitat o distàncies, la de nòrdic de 10 quilòmetres que partia de Can Picafort a les 12 hores; la de 23 quilòmetres, de la Colònia de Sant Pere, que sortia a les 10 hores; i la de 54 quilòmetres amb sortida desde Cala Rajada, concretament de Cala Agulla, que s'inicià a les 8 del matí.

Ens conten que la prova resultà molt dura, ja que a més de la part de muntanya s'afegeix la zona  d'arena del tram final de la cursa. Això sí tots coincideixen que els agradà molt i que s'han de polir algunes deficiències puntuals en l'organització.

La sortida va ser a la  rodona de Cala Agulla, i allà trobàrem quatre corredors locals, que corregueren la distància completa. Aquests són els seus temps:

35è Miquel Ferrer Hernández, 16M30 amb un temps de 6h: 08: 44
52è  Javier Pacehco Gallardo, 23 M30 amb un temps de 6h: 17: 13
100è Dominic Knbel, 36 M30, aamb un temps de 7h: 29: 05
102è Joan Ferrer Hernández, 37 M30, amb un temps de 7h: 29: 32

La carrera la guanyà Miquel Capó amb un temps de 4:20:51  i la primera femenina va ser Maite Rojo que necesità 6h:10:59 per completar l'itinerari.

Pel que fa al nòrdic walking, l'única representant de Capdepera va ser Cati Ferriol que arribà a la novena posició, primera de la seva categoria (1 F40) amb un temps de 1h: 32:33.