Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2370
Resum de Primera Regional, Juvenils, Cadets i Infantils


Primera Regional

L'Escolar ha disputat 28 partits, n'ha guanyat 8, n'ha empatat 5 i n'ha perdut 15, amb 31 gols a favor i 45 en contra- Ocupa el lloc 17, de 20 equips. Fa 6 jornades que va sortir de la zona de descens, porta 3 punts d'avantatge al Lloret, 5 a l'Artà i 7 al Pina, últim classificat. Està a tres punts del descens i li queden 10 partits per disputar, 6 fora de casa i 4 a casa. Després de l'Artà, que ha marcat 30 gols, és el segon menys golejador de la categoria, amb 31 gols marcats. Ara bé, duu 45 gols en contra i hi ha 11 equips que han encaixat més gols que l'equip de Capdepera. Amb uns quants gols més al seu favor ocuparia zona tranquil·la a la taula, i és evident que la major mancança que ha tingut durant aquest campionat ha estat la dificultat de marcar; ha gaudit de moltes ocasions i fallat innombrables vegades a l'hora d'introduir la pilota dins de la porteria rival.

 

Com dèiem, a l'Escolar li queden 6 partits a jugar fora: Sant Jordi (2n classificat), Artà (penúltim), Sant Marçal (7è), Llosetense B (15è), Pilars La Soledat (10è) i Son Oliva (3r), últim partit de lliga. A Capdepera ha de jugar contra l'Independent (1r), Valldemossa (11è), Lloret (18è), i Santa Ponça (13è).

 

Juvenils

A l'Escolar juvenil li falten 9 partits per acabar la lliga. De 20 equips, ocupa el lloc 11è a la classificació, amb 18 punts d'avantatge sobre els equips que estan en zona de descens. Això fa preveure que la categoria de Primera Regional no perilla. Amb una plantilla curta i amb jugadors de primer any porta un campionat bastant acceptable. Luís Maya amb 8 gols, dos de penal, és el màxim realitzador de l'equip. El conjunt dirigit per Jeroni Adrover congtinua ocupant la primera plaça del torneig a l'esportivitat que patrocina el diari Ultima Hora.

 

Cadets

Difícil papereta per a l'equip que dirigeix Bernat Palmer per a mantenir la categoria. Aquest equip està competint a la Primera Regional Cadet, màxima categoria a nivell de Mallorca, on es troben equips com el Mallorca, La Salle, At.Balears, Manacor, etc. A hores d'ara ocupa el tercer lloc per la cua (14è), d'una lliga integrada per 16 equips. Ha de jugar contra Estudiants (6è) i Manacor (4t), com a rivals més difícils; després ho té una mica més fàcil: Olimpic (13è), empatat a 25 punts, i Es Pla (15è), penúltim, per finalitzar contra el Ferrioler (10è). L'Escolar és el tercer equip que més gols ha encaixat (74), mentre que dels 30 aconseguits, Antoni Garriga Viejo, amb 10 gols, és el màxim realitzador de l'equip.

 

Infantils A

 

Dos grups conformen la Primera Regional Infantil. L'Escolar juga en el grup B i ocupa la 9a posició, de 16 equips, amb 28 punts i un avantatge considerable sobre els tres últims classificats, que sumen 8 i 7 punts. Això dóna a l'equip de Capdepera una certa tranquil·litat de cara al final de la lliga, amb la permanència assegurada, cosa sobre la qual es tenia algun dubte a principi de temporada.

De dos equips infantils amb què compta el club de Capdepera, l'entrenador de l'equip A, a principis de temporada, pot escollir els jugadors que segons el seu criteri poden donar-li millors resultats. A partir d'aquest equip, al més dels valors necessaris per continuar amb la formació d'un bon esportista, cal inculcar en els jugadors i tècnics que pensin en la millor classificació possible per als equips de Primera Regional, Juvenils, Cadets, Infantil. Competir i guanyar passa a ser un objectiu important per al club.

Resum. Els Juvenils i Infantils són els que estan més ben col·locats per a mantenir la categoria. La Primera Regional i l'equip Cadet hauran de canviar la dinàmica de resultats i lluitar en cada partit per a mantenir-la.

 

BEST