Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1899
Victòria dels equips infantils i júnior









Infantil masculí 

Pollença 18 At escolar 69

Darrer partit de la primera fase amb el darrer classificat de la lliga com a rival. Amb el primer lloc de la lliga ja assegurat, els infantils varen poder jugar sense pressió i donant minuts de joc a jugadors que per diverses circumstàncies havien jugat menys que els seus companys a anteriors partits.
No hi va haver molta emoció ja que els gabellins dominaren de principi a fí, sense que el conjunt pollencí oposà molta resistència.
Gran final per una molt bona primera fase i esperem que demostrin millora a la segona fase que, ben segur, serà contra equips de més nivell competitiu. 

Infantil femení 
At. Escolar 48 - Sa Pobla 25

Bon joc de les locals que plantejaren un partit molt seriós, tant a l'aspecte ofensiu com defensiu. Les gabellines no baixaren l'intensitat i varen acabar la primera part amb quinze punts per davant.
A la segona part de l'encontre va saber respondre a la dura defensa que va imposar el nostre rival mantenint i augmentant la diferència de punts al nostre favor.

Junior masculí 
At Escolar 67 - Soller 48

(17-6)(16-15)(13-17)(21-10)
Sanchez,S. (7), Morey, B (4), Siquier, R (8), Nadal, J (24), Campins, J (4), Felani, D (8), Forteza, E (-), Schweighofer, A (0), Martinez, J (2), Mir, S (10)

Victoria de l'equip junior de Capdepera front a un dels rivals fluixets de la lliga.
Els locals dominaren tot el partit i no varen tenir cap problema per guanyar, malgrat no haver jugat ni d'enfora un bon partit pel que fa a nivell de joc i intensitat.

Mini masculí 
Binisalem 53 - At.Escolar 48 

Primera derrota dels minis en aquesta lliga contra el primer clasificat. El partit va començar bé per els nostres, però els gabellins toparen amb un equip amb les idees ben clares, ben estructurat i amb dos jugadors que clarament marcaven la diferència. Els gabellins no es podien relaxar ja que el partit els hi fugiria desde el segon quart. Varen combatre de valent i aprofitant la velocitat i l'altura empataren el segon quart i guanyaren el tercer.
Així les coses començà la segona part amb un únic punt de diferència. 
Als darrers períodes de joc els jugadors de l'Escolar varen tenir clares oportunitats de passar per davant al marcador i rompre el partit, però la manca d'encerts a accions molt senzilles i la relaxació en alguns moments a la defensa va provocar que els que es posaren per davant fossin els locals i aquests si que no varen desaprofitar les ocasions per fer cistella.
Ja al darrer quart el Binissalem va començar amb una ventaja de cinc punts que els de Capdepera no van aconseguir remuntar.
Un partit molt igualat però agredolç, on els nostres minis tot i haver fet un bon joc varen quedar amb la sensació de que es podia haver fet qualque cosa més.