Triomf dels minis del Reshinkan al primer control de Promeses: 8 medalles d'or, 9 d'argent i 6 de bronze.



  Dissabte passat Lloseta va ser el punt de mira dels mini judokes de la nostra Illa. El festival que dirigit el mestre Javier Mancheño va ser una autèntica festa.

Al matí la modalitat de demostració de * ne waza * i * Tachi waza * va reunir al voltant de 250 judokes que van ocupar els 10 tatamis que hi ha hagut per a l'ocasió.

La tarda va tocar el torn a les futures promeses del judo balear. Una mica més d'un centenar van ser els xavals que ens van delectar ja amb els seus ipones i el seu ja espectacular tècnica. Tot això gràcies als clubs protagonistes: Taikukan, Mallorca Nord Judo, Renshinkan, Can Pastilla, Budo Zen, Escola D. Máñez, Olimpic i els amfitrions Judo Lloseta i Tokusinkan



Els representants del Renshinkan van obtenir un magnífics resultats amb 8 medalles d'or, 9 de plata i 6 de bronze, que el converteix en una de les millors places de la taula classificatòria.

Els triomfadors del Club del Llevant Mallorquí són els següents:

Medalla d'or: JAUME CABRER  LLODRÀ , JOAN TONI GALLARDO LLINÀS, SAIF EL ARJOUNI, LOUIS PRAH, WASSIM EL ARJOUNI, CRISTIAN CANO, MARC VIVES i  CARLES RIERA GELABERT.

Medalla de plata: PAU FEBRER CASTRO, SERGIO RAMOS PEREZ, MARC DIAZ BAUZA, ALVARO SALGUERO PEREZ, LUCIA LEIVE HERRERA, IRENE ALBA GALAN, SERGI FEBRER CASTRO, RAUL CABRERA BARBA i JOAN VICENS CANET.

Medalla de bronze: SOFIA NIETO FORESTI, PABLO CABRERA BARBA, PERE ANTONI MUÑOZ MOLL, SAMUEL MARTIN, LLUC DOLÇ LORENZO i ANDREU ALBERT VIVES.

 

Els protagonistes en l'apartat de demostració van ser: ADRIA SANCHEZ ESCANELLAS, JONAI RICO RIVAS, ALEX MIQUEL ITURRARTE, BORJA TUDURI, UNAI OEJO FRANCO, IBAI OEJO FRANCO, ARNAU GINARD JARNER, JULIAN NIETO FORESTI, MARINA GALLARDO LLINAS, JULIA NAIRUS DEL ROSARIO, ADRIAN BROCAL LIÑAYO, AIRAM RICO RIVAS, FRANCESC NADAL POMAR i MATEU RIERA ABELLAN.