Escolar, 1 - S'Horta, 2

Gol: Abdou (87')

Pep, Javi (81' Sogorb), Abdou, Juanito, David (62' Aso), Iván, Alex, Cascales, Dani (75' Nico), Enric i Pablo.

No va poder ser. El passat diumenge, el primer equip va perdre una oportunitat d'or per posar distancia amb els rivals directes per al descens. Ahir varen tornar fer acte de presència els ingredients que han fet que l'equip es trobi a la posició en què es troba. Errades defensives que penalitzen un munt, dues, dos gols. Falta d'encert davant la porteria rival. Fins a tres pals vàrem comptar, a part d'ocasions clares fallades. I el darrer ingredient que ens trobam cada quinze dies i al qual creim que, sincerament, el club hauria de prendre mesures: l'arbitratge. No pot ser que cada partit a casa se'ns riguin a la cara, perquè ja pareix aixó, una broma pesada. Ahir el S'Horta va ser l'equip que va jugar mes dur, no volem dir brut, pero encara aixi, l'equip local va acabar amb 5 targetes i el visitant amb 2. Arbitratge parcial i lamentable.

Pel que fa al joc, creim que el S'Horta tenia mes clara la importància dels punts en joc. Va venir a no perdre, demostrant veterania i aprofitant els errors dels verd-i-blancs. L'equip local no va poder jugar amb la fluïdesa amb la qual ho havia fet els dos partits anteriors. L'equip visitant va tapar be les bandes i no deixà que l'Escolar controlàs el centre del camp. És ben cert que els 30 primers minuts el panorama del partit hagués pogut canviar. Primer unes mans claríssimes a l'area visitant que ni l'assistent ni l'àrbitre varen voler veure, i desprès un gran xut de n Alex, des d'uns 35 metres, que va anar a parar al pal. A partir d'aqui, gol en contra i el S'Horta va controlar el partit fins al descans.

A la segona part, l'Escolar va sortir amb molta força, intentant empatar el partit, pero en una indecisió a la defensa, en una treta de cantonada, el S'Horta va fer el 0-2, al minut 67. I a partir d'aqui, contínues pèrdues de temps per part del rival, consentides per l'àrbitre, simulació de lesions, etc. L'Escolar va tenir temps de fer un pal més i de marcar l'1-2 als 87'. I finalment, a la darrera jugada del partit, segones mans clares a l'àrea del S'Horta que tothom va veure menys l'àrbitre. I aqui acabà el partit. Nirvis per part local, amb la sensació que se'ns han perjudicat seriosament amb l'arbitratge, i petita picabaralla que no va arribar a més.

Només queda recuperar els ànims i preparar el partit de dissabte que ve a Manacor contra l'Inter.