Victòries dels equips infantils i minis

Cadet femení

At. Escolar 44 - 56 Montuiri
Parciales 15-12;11-19;9-13;9-12

Derrota de les cadets contra un dels equips més forts de la lliga. El conjunt gabellí va començar bé el partit, arribant al final del primer temps anant per davant al marcador i demostrant una superioritat que, finalment, no va quedar palesa al contador final.
Degut a això, l'equip visitant va decidir montar una defensa en zona que les jugadores locals no varen saber rompre.

Infantil femení

Montuïri 45 - Atlètic Escolar 15

Partit complicat a la pista del Montuïri, les jugadores gabellines plantejaren un partit molt seriós en defensa durant tot el temps de joc.
No es va tenir la mateixa sort a l'aspecte ofensiu, es crearen opcions però la pilota no arribava a entrar a la cistella. En líneas generals podem dir que va ser un bon partit tenint en compte que el nostre equip només tenia 7 jugadores.

Infantil masculí

At. Escolar 85 - Ciutat d'Inca 56
Alcúdia 61 - Atlètic Escolar 70

Fantástica setmana dels jugadors infantils, dos partits guanyats (un d'ells havia estat ajornat el cap de setmana anterior). Partits molt emocionants perquè les disputaven el tres millors equips de la lliga. L'Escolar amb aquestes dues victòries i, a falta d'una jornada, es classificà matemàticament campió de la primera fase de la seva lliga.

Escolar 85 - Inca 56
Al primer partit l'Escolar va jugar molt igualat fins al descans, on l'equip local va arribar amb ventaja,  40 a 34.
Però al tercer quart els nostres jugadors amb una defensa molt intensa i un contraatac ràpid va realitzar un parcial de 20/00 en només 3 minuts. Això provocà que els de Inca baixaran els braços. Gran victòria contra el tercer classificat.

Alcudia 61 - Escolar 70
Segon partit de la setmana, molt emocionant perquè ho jugaven el primer i segon classificat. Molt igualat el marcador durant tot l'encontre però sempre dominat pels gabellins.
Ja en el darrer tram varen agafar adventaja de 15 punts, que varen saber conservar i acabar amb una victòria que proclama a l'equip de Capdepera campió del seu grup a falta d'una jornada per disputar.
Donam l'enhorabona a aquest equip per aquesta primera plaça i esperam que treballin aixi de valents a la segona fase.

Mini masculí

At.Escolar 55 - 25 Viu Basquet Bunyola

Partit d'alt i baixos, el que ens oferiren els minis el dissabte passat. Davant un equip a priori inferior no varen ser capaços de tancar el partit fins al darrer quart. Els gabellins dominaren tots els períodes excepte el quart i el perderen. Tot i guanyar els anteriors, la ventaja no era suficient per tenir el partit controlat fins que arribat el quint temps i fent gala d'un gran joc col·lectiu, i una bona defensa, es va aconseguir sortir al contraatac acabant aquell període amb ventaja de 20 punts.
Gràcies a això al sisè i darrer temps se varen poder fer rotacions, i ja amb la ventaja que oferia el marcador els nins es varen divertir molt jugant.