Vist: 1995
Son Sardina B, 3 - Escolar, 0

Pep (86' López), Javi, Carlos, Manu, Juanito (78' David), Nico (69' Alex), Iván (80' Sergio), Aso, Dani, Enric i Pablo (85' Crespo).
Primera part en què l'Escolar va controlar es partit, fora crear ocasions, però hi va estar molt ficat fins al darrer minut, quan amb una falta lateral l'equip local va marcar el 1-0.
A la segona part, més del mateix, cap dels dos equips va crear perill a les àreas. I al minut 81, errada defensiva dels verd-i-blancs i el 2-0 que sentencià el partit. Aquí els visitants davallaren els braços i un parell de minuts mes tard el Son Sardina amplià el marcador fins al 3-0 definitiu.
En resum, partit com la majoria que duim disputats durant aquesta temporada. Falta de gol, i problemes a l'hora de defensar a baló aturat.
A seguir fent feina i lluitar cada partit com si fos una final.