Vist: 1745
L'equip sènior masculí i el cadet femení varen perdre davant el Campos i el Bahia, respectivament,   mentre l'equip infantil masculí s'imposà al Felanitx i  el júnior mascuí al Consell

Infantil masculí

Felanitx 59 - At. Escolar 82
Primer partit de l'any i gran començament dels nostres infantils, la primera part va ser dominada pels nostres per un contundent 22-51, però després del descans el cansament i la confiança va fer que els de Capdepera juguessin amb menys intensitat.
Bona manera de començar i esperant que segueixin esforçant-se.

Primera autonòmica sènior masculi

Campos 78- Escolar 60
(19-12) (21-19) (24-12) (14-17)

Oliver, A (5), Regueiro, L (0), Tous, G (0), Sancho, J (25), Saavedra, M (3), Cruz, C (0), Baltasar, L (-), Rico , D (23), Dzwonirek, M (4), Krause, J (-), Valbas, L (-)

Partit lluitat en tot moment davant d'un contrari accessible per a la victòria però la falta de jugadors a la banqueta de l'equip de l'Escolar, juntament amb les personals i el cansament, van fer fet que la diferència en el marcador fos més gran. Tot i així, l'equip de Capdepera no ha baixat els braços en cap moment, arribant a guanyar el parcial del darrer quart.

Júnior masculí

Escolar 88- Consell 44
(18-12) (27-13) (20-12) (23-7)

Sanchez, S. (8), Morey, B (-), Siquier, R (10), Nadal, J (-), Campins, J (18), Felani, D (24), Forteza, E (-), Schweighofer, A ( -), Martinez, J (8), Mir, S (20)

[12/1 15:21] Natalia Medina. Primer partit de la lliga després de la fase de classificació davant d'un adversari molt inferior en tot moment. Des del primer minut, i tot i només ser 6 jugadors, l'equip de Capdepera marcà les diferències arribant al descans amb una diferència ja de 20 punts. Els dos últims quarts van ser només de tràmit i per a seguir augmentat la diferència.

Cadet Femení

Impremta Bahia 75-42 At. Escolar

Derrota de les cadets de Capdepera en el seu primer partit de la lliga d'ascens. Marcador que no reflecteix un partit força igualat, en el què la derrota va venir en gran mesura per la diferència d'alçada de tots dos equips. No obstant això, les nostres jugadores van lluitar durant tot el partit, arribant a guanyar l'últim quart. Es presenta una lliga complicada en la què tots els partits s'hauran de lluitar els 40 minuts.