14è classificat
   Pep, Dani, Sergi (Nico), Fran (Dani), Mariño (Miquel Garau), Luis Salas, Adri (Tico), Bernat, Serapio, David, Borja.
   Expulsió de Dani Vidal per dues grogues.

Image

Minut 7 de partit, en Bernat roba una pilota fora de l'àrea, encara el porter i marca el 0-1. La resta de la primera part, el St Lluís va ser clar dominador tot i que l'Escolar es va saber defensar esperant el contrari dins el nostre camp i creant perill al contraatac. A la segona part, al minut 1, un xut de Borja de fora de l'àrea ens posa el marcador 0-2 i tot de cara per guanyar el partit; fins i tot al minut 11, primer Adri i llavors Bernat estavellen la pilota dos cops al travesser a la mateixa jugada. Aquí va ser a on tinguérem la clara oportunitat de  sentenciar el partit, va ser llavors quan el St Lluís va aconseguir l'1-2 i a partir d'aquí es varen ficar dins el partit i l'Escolar es va tirar una mica enrere per tal de fermar el resultat, però les coses no varen sortir com esperàvem, al minut 28 una falta en
contra es rematada pel St Lluís aconseguint el 2-2 i al minut 33 una pilota penjada per damunt la defensa supera els dos centrals i en Pep surt a rebutjar de cap la pilota fora de l'àrea i la falla, llavors tan el davanter sols va haver d'empènyer la pilota dins la porteria, 3-2.
   Quan passen coses d'aquestes et quedes amb dos pams de nassos i no saps què fer ni què dir. Ho teníem tot de cara per pujar dos llocs a la classificació i dependre totalment de nosaltres després dels resultats del Juv. Sallista i Pla de Na Tesa, però la pressió ens va jugar una mala passada i no es va poder puntuar a Menorca. Les coses segueixen igual que abans, tornam estar pendents dels resultats dels altres equips.

Image

Ara més que mai els Juvenils necessiten tot el suport possible i partits com aquest ens han de servir per agafar més forces que mai que entre tots ho salvarem. ANIMS A TOTS.