Francesc Vives , 3r de M50, a la IV Mitja marató de Porreres

Miquel Àngel Esteva, 1r de M60, a la I Trail de Migjorn

Diumenge, 15 de novembre, va tenir lloc la IV mitja marató de Porreres amb participació de corredors gabellins. Hem tingut constància dels següents corredors de Capdepera:

- 3M50. Francesc Vives, arribà en 13a posició absoluta, amb un temps de 1:26:24
- 12M30. Tomàs Vizueta, arribà en 23a posició absoluta, amb un temps de 1:29:05
- 7M40. José Luis Martin, arribà en 27a posició absoluta, amb un temps de 1:29:38
- 5M50. Tomeu Giscafré, arribà en 31a posició absoluta, amb un temps de 1:30:43
- 12M50. Manuel Fernandez, arribà en 106a posició absoluta, amb un temps de 1:40:57
- 67M40. Joan Nebot, arribà en 218a posició absoluta, amb un temps de 2:13:27

La prova la guanyà Carlos Coll, amb un temps de 1:12:35. La primera femenina va ser Sebastiana Llabrés , que necessità 1:24:46 per acabar la prova.

D'altra banda, en Miquel Àngel Esteva va ser el guanyador de la seva categoria en la primera trail d'Es Migjorn, que se celebrà dia 29 de novembre. La cursa és de 42 quilòmetres i el nostre paisà va  necessitar 5:17:30, acabant en la posició 272 absoluta. Va ser l'únic participant gabellí de la prova (no en tenim constància d'altres).
Aquesta prova la van acabar 351 corredors, i com a prova de la seva duresa dir que van haver 26 participants se van retirar.

Enhorabona a Miquel Àngel i a tots els altres corredors locals.