VALLDEMOSSA AT 3-CE ESCOLAR 1

foto arxiu

Gol: Abdou.
Pep, Carlos (45' Javi), Martí, Abdou, Juanma, Faba (78' Sergio), Iván, Aso, Crespo (65' Nico), Enric i Pablo (85' Alex).

Cinc jornades dur el primer equip sense guanyar. Ahir no es va jugar malament, però les errades es paguen molt cares de moment. Dues errades individuals als primers 24 minuts i 2-0. Quedava molt per davant pero com de costum, ja s'havia de jugar amb el marcador en contra. No ho va fer malament en general, pero com ja es habitual, falta definició, fer el gol, no hi ha manera. El Valldemossa a part dels dos gols no va tenir cap altre oportunitat clara i l'Escolar en va tenir un parell pero la falta de gol es alarmant.
Als tres minuts de la segona part, penal en contra i targeta groga per en Marti i pareixia que el partit s'acabaria aqui, però en Pep va fer una gran aturada. Faltava fer el gol per creure a la remuntada però tres minuts més tard, segona groga per en Martí i a jugar el que restava de partit amb un menys. L'Escolar a partir d'aqui va fer els millors minuts del partit dominant clarament i fruit d'aquest domini en Abdou al minut 60 va fer el 2-1 rematant un treta de cantonada. D'aqui a final de partit l'Escolar va tenir oportunitats per empatar, la més clara un mà a mà contra el porter local i quan al minut 85 es fa el canvi on es decideix jugar amb dos puntes per tal d'empatar, un altra badada defensiva i el Valldemossa fa el tercer per tancar definitivament el partit.
Després d'aquesta jornada l'equip verd-i-blanc es troba a la darrera posició de la classificació amb 8 punts, a tres de la salvació. Només es un partit, per tant hi ha marge, però s'hauria de començar a treure punts, sobretot a casa. Fins a final d'any queden tres partits, dos a casa i dos dels rivals estan a la part baixa de la classificació. Per aqui s'hauria de començar. Ànims al.lots, que aixo es com acaba, no com comença.

Foto benjamí B, que guanya 14-4 al Porto Cristo