La Maratona del Mediterraneo és una prova que se celebra a Can Pastilla organitzada per Kumulus Active Wold i té la modalitat mitja marató i  10 km. L’itinerari és un circuit de 5 quilòmetres al que s'han de fer 2 o 4 voltes, totalment pla i per asfalt (recorre part del passeig de primera línia de Can Pastilla-s'Arenal).

A l’edició 2015, celebrada dia 4 de novembre, van participar dos gabellins en Juan Martín Vila Panadero i  Rubén Ferrer Valero, ambdós a la prova de  semi marató.

Juan Martín Vila (dorsal 651) va arribar a la 13a posició, amb un temps de 1:33:57.

Rubén Ferrer (dorsal 657) va arribar a la 20a posició amb un temps de 1:40:07

La prova començava a les 18 hores, per tant gairebé va ser una nocturna. El guanyador va ser Tòfol Castañer  (1:07:18) i la primera femenina Núria Julián (1:37:18)

Els dos gabellins van acabar la prova molt bé i estan molt contents amb els temps personals realitzats i les bones sensacions de la cursa.

Els donem l’enhorabona a tots dos. En aquestes proves participar i arribar té el seu mèrit.