Vist: 1962

CE ESCOLAR 0-SANT JORDI 2

Amb un vídeo d'una oportun itat que hagués pogut canviar el signe del partit.

Pep, Carlos, Martí, Carmona, Faba (78' Javi), Iván, Serapio (85' Crespo), Cascales, Aso, Enric i Pablo (67' Alex).

Ja deiem a la pèvia, que el Sant Jordi aprofita els seus gols i que li en fan molt pocs. Pues aixó es el que ha passat. A la primera part l'equip visitant ha cedit el domini de la pilota als locals que l'han acceptada, però no han estat capaços de fer ocasions clares de gols.

La segona part els verd-i-blancs han devallat fisicament i al minut 60, quan el Sant Jordi s'ha quedat amb un jugador menys per expulsió, semblava que aquesta vegada els tres punts quedarian a casa. Pero ja ho va dir n'Helenio Herrera, amb 10 es juga millor que amb 11, i el Sant Jordi ha avançat linies i al 70' ha fet el 0-1 i a les acaballes del partit, quan l'Escolar apritava per empatar, a una contra el Sant Jordi ha sentenciat el partit.
Si és cert que queda lliga, també ho es que cada jornada que pasa el desànim va minant la moral dels jugadors i dels aficionats. Encara no s'ha estat capaç de sumar cap punt a casa. Però esteim segurs que amb feina i il lusió els jugadors i el cos tècnic treuran endevant aquest projecte.