CE ESCOLAR 0-BINISSALEM B 1
Perdre amb el convenciment que qui te guanya no és superior

(fotoMBS)


Joan Pascual, Javi Garcia (Luis Maya 71'), Carlos Niño, Martí, Manu, David (Enric 46'), Javi Maya (Colau 6'), Faba, Dani, Aso i Crespo (Alex 71').
En primer lloc volem enviar tots els ànims del mon a Javi Maya i esperam que la lesió que s'ha fet a principi de partit es quedi en un ensurt.
Ja xerrant del partit, les cròniques poden parèixer repetitives, pero és el que hi ha. Avui, altra vegada, ens ha guanyat un equip que en cap moment ha demostrat ser millor que els locals i que amb mitja ocasió ens han fet un gol. L'equip verd-i-blanc ho ha intentat de totes maneres, però en el que duim de temporada a l'equip li costa un munt marcar un gol, i sense gol no es poden guanyar partits. L'actitud ha estat correcta ja que s'ha lluitat fins al final de partit, però la falta d'ençert en els metres finals és alarmant. Esperam que amb la incorporació final de tots els jugadors a la rutina d'entrenaments i partits tenguem una mica més de sort i la piloteta entri d'una vegada, que és el compta en aquest joc.

RESUM CAP DE SETMANA
Cadet A: At. Baleares 3-CE Escolar 1
Infantil F11: Penya Arrabal 4-CE Escolar 1
Infantil F7: Es Pla 6-At. Escolar 2
Aleví A: Cala d'Or 3-CE Escolar 4
Aleví B: Campos At. A 1-At. Escolar 4
Benjamí A: CE Escolar 9-España At. 2
Benjamí B: At. Escolar 6-Arta 0
Prebenjamí: Porto Cristo At. 4-At. Escolar 3