Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1221


Just ara que comença la temporada, hem volgut dialogar amb els dos màxims responsables de la part esportiva del CE Escolar. D'una banda, José Luís Triguero, coordinador dels equips de Prebenjamins, Benjamins i Alevins. De l'altra, Xisco Varón, coordinador dels equips d'Infantils, Cadets, Juvenils i Primera Regional.

En primer lloc ens interessam per les característiques del seu treball:

J.L. - Trobàrem el futbol base una mica abandonat. Ara tots els equips del planter treballen per un igual. Amb l'ajuda de Jaume Moll (preparador físic del Mallorca B), hem planificat la temporada i repartim el treball per a cada entrenador.

X.V. - De desembre ençà, coneixia el meu nou treball i assumesc amb il·lusió aquest nou desafiament. Estam començant de zero, mirant el futur. S'ha iniciat una nova etapa per al club.

- Estan repartits, els entrenadors?

- La llista ja està completada i et podem dir que comptem amb els millors entrenadors, molt qualificats i involucrats. Molta gent ens pregunta com s'ha pogut aconseguir. Quan algun entrenador, per diferents motius, ha de deixar algun entrenament o partit, hi som els coordinadors per a substituir-lo.

- Com és possible inscriure dos equips de cadets, un dels quals, de moment, només compta amb 9 jugadors?

- Hi haurà alguns jugadors que hauran de jugar dos partits. Hem parlat amb ells i hi estan d'acord. D'aquesta manera tindran oportunitat de jugar tots.

- Aquesta temporada, l'Escolar competirà amb 11 equips...

- El club, amb una planificació ben feta íntegrament, ha de millorar. Ara tenim un equip Infantil i un Cadet en la màxima categoria de Primera Regional.

- Després de set jornades, l'equip de Primera Regional es troba amb 4 punts i penúltim a la classificació.

- L'equip està passant per uns moments de mala sort, són jugadors joves que ara ho estan passant molt malament, però segueixen amb il·lusió i amb tot el nostre suport. Al final veurem l'equip entre els sis o set primers.

- Què els deis, a l'afició i seguidors de l'Escolar?

- Un no pot viure del passat. L'Escolar continua sent un club social en el qual tenen cabuda tots els jugadors. Nosaltres som a les instal·lacions totes les hores que podem, totalment implicats amb el club, perquè tot millori. Ens agradaria que la gent que parla de futbol s'involucràs més amb el club, per veure el treball que estam fent i poder-lo valorar en la seva justa mesura.

- Xisco, tu vas ser l'entrenador de l'equip de Preferent, la temporada passada...

X.V. - La temporada passada ho vaig passar molt malament, però sóc una persona identificada amb el club i tenc la consciència tranquil·la pel que va passar. Vaig treballar com vaig saber i vaig poder, però l'equip no va donar més de si i vam perdre la categoria.

Tant a José Luis com a Xisco els desitjam molta sort, i pel que fa al primer equip de l'Escolar, que se posin els fonaments perquè, si no és aquesta temporada, aviat puguem veure'l de nou a Primera Regional Preferent.

M.B.S.