Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 4038
Image
 
Dilluns dia 18, al programa esportiu PILOTES FORA de Capdepera Ràdio, el gabellí Juanmi Gelabert va confirmar definitivament que "penja les botes".
Una pilotada fortuïta durant un partit li va provocar un despreniment de retina que finalment li ha provocat la pèrdua de visió en un ull d'un 50%, i amb la possibilitat d'empitjorar en cas d'accident.
Juanmi va confirmar que definitivament deixa el futbol en actiu obligat per la lesió i va declarar sentir-se "trist per no poder fer mai més el que més m'agrada, però per a mi és més important conservar la vista i poder veure el meu fill cada dia". En tot cas seguirà 4 o 5 mesos més com a mínim a Gijón, perquè el club i advocats estan treballant perquè li reconeguin la invalidesa. La il.lusió d'en Juanmi és seguir fermat a l'Sporting a l'apartat tècnic i acabar de treure's el títol d'entrenador, però això encara no està confirmat. Si que podem assegurar que aquest estiu serà a Capdepera al Campus.
Juanmi ha jugat a les categories inferiors del CE Escolar, Venta de Baños i  PalenciaCF com a amateur; l'any 95 es va fer professional a l'Elx CF, fins al 98; després ha jugat a l'Hércules d'Alacant (98-00), Recreativo de Huelva (00-01), Sevilla (01-03), Córdoba (03-05 i, finalment, a l'Sporting de Gijón, del 2005 fins ara.
Li desitjam molta sort en aquesta nova etapa a la seva vida.
Dani Marín i Roger Udina
PILOTES FORA una iniciativa d'Ona Verda