CE ESCOLAR, 1 - INTER MANACOR, 4

foto MBS

Gol: Pablo
López (Pep 45'), Javi (Faba 63'), Carlos, David (Sogorb 59'), Maya, Dani, Iván (Crespo 63'), Serapio, Aso, Abdou (Manu 4') i Pablo. 
Al minut 4 ja es veía venir que la sort no acompanyaria al equip local aquest horabaixa. Lesió d'en Abdou i tota la feina feta per aquest partit durant la setmana per no res. Els primers minuts els dos equips s'han estat estudiant pero poc a poc l'Inter s'ha anat fent amb el control del partit, pero sense crear gaire perill. L'Escolar ha disposat d'un parell d'ocasions peró la pilota, com durant tot el que duim de temporada, no vol entrar. En canvi els nostres errors ens penalitzen tot d'una i al minut 25 una falta innecesària al costat dret de l'area local i la falta de concentració a l'hora de tapar la treta rápida ha estat aprofitada per l`Inter per fer el seu primer gol. 



A la segona part l'Inter ha dominat el partit i ha marcat tres gols més, un golàs, un en fora de joc i un altre per una falta de contundencia i concentració de la defensa verd-i-blanca i en canvi l'Escolar ha tingut qualque ocasió pero només n'ha transformada una, al minut 69, amb un altre gran gol d'en Pablo. A part l´àrbit assistent ha anulat un gol completament legal per fora de joc inexistent, pero de totes formes victoria merescuda de l'equip visitant que s'ha mostrat superior.



Altres resultats:


Juvenil: CE Escolar 1-At. Rafal B 3
Cadet A: Serverense 3-CE Escolar 0
Cadet B: At. Escolar 2-Arenal 0
Infantil F11: Arenal 1-CE Escolar 3
Alevi A: Es Pla C 1-CE Escolar 5
Alevi B: Algaida A 3-At. Escolar 5
Benjamí A: CE Escolar 12-Llevant 2


Partit dels benjamins