Difícil fer una crònica quan l'àrbitre i, més concretament l'assistent, vol ser el protagonista del partit.

Una expulsió al minut 45, més que rigorosa, fer venir la Guardia Civil, quan en cap moment han estat amenaçats, per fer comentaris cap els aficionats locals.

En tot el temps que duc al futbol, crec que avui es el que he sentit més impotència. Ara damunt a l'acta posaran el que voldran, el club serà sancionat i moralment els al.lots del pr
imer equip estan desfets, per que avui s'han rigut d'ells i de tota l'afició verd-i-blanca.
Del partit poca cosa. Com hem dit s'ha acabat per l'equip local al minut 45 amb 0-1 al marcador.
La segona part entre tot el que han hagut d'aguantar de part del trio arbitral i que el cap el tenien a un altre lloc, ha sobrat. El Cala Millor, que no ha demostrat ser millor que nosaltres quan les forces estaven igualades, se n'ha duit un bon regal.
Ara queda una setmana difícil de recuperació. sobretot mental, i esperar que d'una vegada la sort ens acompanyi.