Dia 19 se celebrà la jornada de portes obertes de l'Atlètic Escolar



Aquest passat dissabte el Club Atlètic Escolar de Bàsquet obrí les portes d'es Figueral al més menuts perque poguessin provar i gaudir de jugar aquest esport. 

Quasi una vintena de nins i nines entre els 4 i els 8 anys varen participar d'aquesta jornada, alguns ja eren "jugadors" de s'escoleta de bàsquet l'hivern passat, però per la majoria aquest era el seu primer contacte amb una pilota de bàsquet.



Els monitors prepararen un petit circuit d'habilitats molt divertit i els ensenyaren trucs per fer cistella. 
Els nins es divertiren molt i varen descobrir lo emocionant de encistellar, tot i que algú es va mig enfadar en veure que no li sortia tan bé com als altres,  res però que no quedàs resolt amb unes paraules d'ànim per part del monitor.
A mitjan matí tocava pausa per berenar i seguidament nova tanda de jocs fins a les 12 del migdia. 



El club Atlètic Escolar vol donar a conèixer el bàsquet a la major quantitat possible de nins a fí de que s'escoleta sigui un bon niu de futurs jugadors i jugadores.
De fet amb aquesta iniciativa dissabte ja és va aconseguir que un parell de nins decidiren que aquest serà el seu esport per aquest hivern.



Aquests darrers anys el nombre de nins inscrits a s'escoleta ha anat creixent i es preveu que seguesqui essent aixi per aquesta nova temporada.