Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1809

 

 Amb en programa del Centre d'Estudis de Judo Renshinkan  "Viu l'estiu amb judo a la fresca" s'han realitzat moltes activitats durant aquests mesos de calor. Gairebé totes s'han dut a  terme a l'aire lliure, a la platja o al carrer. I una vegada més la gent ha respost prou bé a les convocatòries.

   El mes de juny, va haver una demostracio de Tercera Edat a les Fires i festes de primavera, demostracions final de curs a diverses escoles, Campus de Cala Rajada i el Campionat de Balears de promeses.
   El mes de juliol, shan realitzat el Curs de judo a Noruega, el Festival Arts Marcials de Porto Cristo, la competició Festes de Sa Coma i un  stage de l'equip organitzatiu.
   El mes d'agost ha hagut el Campus infantil, a Manacor, Son Servera i Cala Rajada; la competició festes de s'Illot, Sineu, Sant Roc i de Cala Rajada; campus federatiu de Sineu i sopar a l'aire lliure davant el club.



  En definitiva un estiu ple d'activitats on els nins i nines han pogut gaudir de totes aquestes propostes estivals gairebé sempre a la posta del sol. Ara ja comencem la temporada d'hivern, una temporada també plena de festivals i competicions, tant per a grans com per al més petits.