Miquel Àngel Esteva ha tornat a fet pòdium, ara a Bunyola

En Miquel Àngel Esteva Castro esta fent gairebé tores les curses de Muntana que es fan a Mallorca. Aquest cap de setmana  ha corregut la  Cursa per muntanua “XIII PUJADA A SA COMUNA DE BUNYOLA” 2015 que forma part del la TCM Copa Balear de Curses de muntanua . Aquesta cursa surt de 210 metres i puja fins els 780 metres, amb una distància de 14,080 quilòmetres.

Així, el  diumenge 13 de setembre de 2015, el nostre corredor participà d'un recorregut, d'uns 14 km, que pasa pels antics camins de carboners fins assolir el cim del Penyal d’Honor amb sortida i arribada a la plaça del poble.

En Miquel Angel Esteva ha fet el recorregut en 2:00:35, obtenint un segon lloc de la categoria M60. Cal dir que va anar primer de la seva categoria tot el recorregut, però quan mancava poc més d'un quilòmetre va caure. Mentre es recuperava va perdre el temps que duia avançat i arribà en segon lloc. Afortunadament la caiguda no ha tingut conseqüències i preveu participar en les properes proves.

El guanyador absolut ha estat Óscar Vicente (1:06:05) i la primera femenina ha estat Amanda martín (1:31:23). Han acabat la prova 301 corredors