Vist: 2163

Dia 28 d'agost es va celebrar a Sant Lloreç la cursa organitzada pel club local "Malalts de turmell". A més de comptar amb una molt bona organització, aquesta prova té  un recorregut una mica curiós ja que a més de camins asfaltats i sense asfaltar, va pel mig dels camps llaurats, travessa les carreteres per túnels, passa per una vaqueria o pel mig d'un hort, sota el raïm penjat i al costat de les tomatigueres.

I a Sant Llorenç la gent surt als carrers i se n'aplega una munió a la plaça, per veure l'arribada dels corredors. És la darrera prova de l'agost.

Tant a la marxa nòrdica com a la cursa hi va haver manco participants de Capdepera que a l'anterior edició. Dels qui tenim constància, us en posam els temps.

Marxa nòrdica. 6,6 quilòmetres per un recorregut mixt asfalt/terra. 25 participants.
- Vicente Herrero. 6a possició. Temps 50:37
- Paco Galian. 7a possició., Temps 53:09
- Pep Vila. 8a possició. Temps 53:10

El guanyador de la prova va ser Marc Rigo (47:35) i la primera fèmina, Sara Elizabeth Bailey (53:36)

Cursa
. Distància 11,6 km. Circuit mixt urbà/asfalt/terra. 288 corredors participants.

- Joan Campins (58è) 51:15
- José Manuel Martín Castillo (68) 52:00
- Miquel Flaquer (131è) 57:49
- Barrie Hobbs (154è) 59:38
- Alejandro Alzas (173è) 1:00:40
- Miquel Àngel Esteva (261è) 1:00:40

El corredor gabellí més jove i el més veterà, acabada la prova.

El guanyador de la prova va ser Guillem Duran, amb un temps de 42:34, i la primera fèmina, Marga Fullana, amb un temps de 48:39

Nota:
Potser hi van participar altres corredors gabellins, però no els hem localitzar al full de resultats. Agrairíem ens ho comunicassin i, si és possible, que afegissin (en el moment d'incriure's), a l'apartat dels clubs, "Capdepera", per a facilitat la localització. Així la nformació sortiria més completa. Gràcies

Els llorencins preparen un berenar espectacular per als corredors.