Una vintena de caminaires realitzàrem aquesta ruta a la llum les llanternes



Els caminaires de marxa nòrdica aprofitàrem el dimecres dia 26,  ja acabades les festes, per fer una caminada nocturna. A les 21 hores, ja fosca, ens concentràrem a la plaça de l'Orient la vintena de participants i iniciàrem la ruta.



És la ruta que puja al radiofar pel camí directe que hi ha darrere les escoles. D'allà seguírem pel caminoi que fa la carena i baixàrem cap a les cases de s'Heretat. Aquest tram era el més delicat ja que només comptàvem amb la llum de les llanternes i la claror de la lluna, i ens obligà a anar a poc a poc, això sí, gaudint d'unes magnifiques vistes nocturnes de Capdepera, Artà, Cala Rajada, la costa gabellina, i Menorca. 





Ja a la carretera de s'Heretat, iniciàrem el tram asfaltat i camins amples, cosa que ens permeté  dur un millor ritme. D'aquesta manera arribàrem al torrent de Canyamel, travessàrem la carretera Capdepera-Son Servera i acabàrem a sa Farinera. En total vam fer uns 6,5 quilòmetres.





En ser a sa Farinera vam gaudir d'un bon pa amb oli, en un lloc molt acollidor que havia preparat l'anfitrió Suso Rexach. Entre mossegada i mossegada van sortir anècdotes i idees, com ara la proposta de preparar una caminada popular nocturna per les festes de Sant Bartomeu de l'any vinent, oberta a tothom i amb un recorregut senzill i no competitiu. També es parlà de fer una altra sortida conjunta, per una altra ruta i en una altra època de l'any.