Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1804
Biel Joan Martínez i Miquel Cabrer Llodrà són els nous cinturons negres del Judo Renshinkan



Fa uns dies, organitzat per la Federació Balear de judo, el Poliesportiu de Sineu va servir d'escenari per als exàmens de cinturó negre d'aquesta promoció 2015.

El Renshinkan va aconseguir dues noves graduacions, Biel Joan Martinez com 1r dan i Miquel Cabrer Llodrà 2n dan. També cal destacar a José Manuel Fonte del judo Brenes de Sa Pobla, el qual també va realitzar la seva preparació de 2n dan de la mà del professor del RSK Pep Mascaró.

El treball realitzat en les últimes setmanes va fer que aquests judokes es lluïssin durant la prova mostrant una seguretat i coordinació en tots els treballs. Els exàmens van sortir genials, amb una primeríssima qualitat tècnica  tant de judo a peu com de judo a terra.

Les instal·lacions del Renshinkan novament van estar plenes de familiars, acompanyants i alumnes que no van voler perdre's la major i més emocionant cerimònia que pot tenir un judoka: la seva nova entrega de danes. Finalitzat l'acte tots junts, ho van celebrar en un conegut restaurant de la zona