Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2611

 

Petra, 2 - Escolar, 0

UNA VERGONYA!

1ª Regional
Petra 2 – Escolar 0

11è classificat
Sergi, Dani, Martí, Àngel, Domi (Joan Ribot), Mateu (Pacheco), David, Alberto, Rafa (Javi), Virdy, Edu (Serapio).
Targetes: Sergi, Dani, Javi, Serapio i dues grogues a Rafa per protestar des de la banqueta, un cop substituït.

A banda de dos partits, he vist tots els enfrontaments de l'Escolar, tant a casa com a fora, i ahir a Petra me'n vaig anar del camp amb un sentiment de vergonya que no havia sentit en tota la temporada, després de veure com un equip d'arreplegats de Petra ens va fer el que va voler. Ja em perdonareu, però al vestidor de l'Escolar hi passa alguna cosa, no se què, però passa cosa.
Aquest va ser partit en què cada cop que el Petra treia un córner ens remataven com volien, fins que a la quarta ocasió ens marcaren l'1-0, en el minut 42 de la primera part. A la segona meitat, en el minut 23, falta en contra, directa a porteria, i el 2-0: un gran gol. I així tot el partit. També seguírem amb la tònica de tota la temporada, creàrem un parell d'ocasions i ens va faltar la finalització de la jugada, i un equip que perdona ho paga. En definitiva hi ha per llogar cadiretes.

Mister: "Fins ara somiava, però avui he despertat del somni de Preferent".

3ª Regional
Son Cotoner 0 – Escolar 4
12è classificat

Juvenils
Manacor 3 – Escolar 2
12è classificat

Image

Molt bona disposició dels Juvenils a plantar cara a un Manacor que, a banda d'un jugador, per a mi és un equip com el nostre. Amb una efectivitat del 100 %, els Juvenils s'avançaren dos cops en el marcador, fins que l'àrbitre del partit va aconseguir l'empat a dos; i com que no es va quedar a gust, va allargar el partit fins que el Manacor aconseguí el definitiu 3-2. Ens robaren la cartera, el DNI i no sé què més... No li va bastar això, sinó que després que agrediren en Nico Porro, en la corresponent resposta el va expulsar, quan hagués pogut expulsar els dos jugadors. Després d'acabar el partit encara en va expulsar dos més. Ens va deixar malmesos per al proper dissabte, davant el Sant Francesc. En definitiva una actuació arbitral vergonyosa, digna del nivell de l'arbitratge a Mallorca. Fins i tot un aficionat del Manacor em va dir que fins que no els facin mal de veritat, la cosa pinta malament.
ENHORABONA A TOTS I A SEGUIR

Cadets
Son Oliva 2 – Escolar 2
9è classificat

Infantils 2ª Reg
Calvià 2 – Escolar 4
1er classificat

Infantils 3ª Reg
Algaida 2 – Escolar 4
9è classificat
Tercera victòria dels Infantils de 3ª. ENHORABONA. Tan sols en falta una per menjar llagosta.

Alevins 1ª Reg
Escolar 0 – Cala D'or 6
13è classificat

Benjamins F7
Cardassar 5 – Escolar 3

8è classificat

Benjamins F8 Grup (c)
Escolar 4 – Porrerres 2
2on classificat

Prebenjamins  Grup E
Alaró 0 – At Escolar 3
1er classificat

Prebenjamins  Grup D
Escolar 0 – Barracar 1
16è classificat

Manuel Muntaner

Pilotes Fora