Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2366
Na Petra Mayol substitueix en Lorenzo Baltasar a la presidència del club




 

 

El passat dilluns dia 6 tengué lloc l´assemblea anual del club de basquet gabellí. Malgrat la magra assistència, una vintena de persones entre directius, entrenadors i pares, l'acte va transcórrer com estava previst, amb la lectura de l'acta de l'assemblea de l'any 2014 per part de la secretària del club, Laura Flaquer, qui seguidament va donar la paraula al senyor Pere Terrassa, nou regidor d'Esports, a qui va agrair la seva assistència. Aquest va elogiar la tasca feta per la gent implicada, tant dins la directiva com entre els pares, perquè una activitat que mou un bon nombre de nins, nines i joves tengui continuïtat dins el nostre municipi, a la vegada que reiterà el compromís de l´Ajuntament de donar suport i continuar ajudant el basquet del nostre poble. La coincidència d'aquesta assemblea amb el passacarrers de les Festes del Carme potser va influir en la poca assistència de pares i jugadors.

Arribà el parlament del president, Lorenzo Baltasar, qui va fer una repassada als esdeveniments esportius i extraesportius de la temporada, destacant la consolidació de l´escoleta com a niu de futurs jugadors, el campus i la resta d'activitats estiuenques per no perdre contacte amb el bàsquet, la presentació dels equips com una festa per a gaudir tots plegats, etc.

El coordinador del club, Guillermo Mir, es va centrar en els aspectes purament esportius i destacà la bona feina feta per tots els equips, els quals van complir objectius i mostraren una progressió molt positiva de tots els jugadors. Hem de considerar que alguns equips comptaven amb pocs jugadors o eren molt nous dins aquest esport. Així i tot, la satisfacció per la feina feta, tant esportiva com a nivell de comportament, és màxima. Aquesta temporada es va comptar a més amb un entrenament de tecnificació, un dia per setmana, a càrrec de Javi Macarro i amb el suport dels fisios Toni Cruz i Carlos Sancho.

En Pep Sancho, tresorer del club, va facilitar la informació econòmica, tot destacant com a aspectes molt importants les aportacions dels espònsors i patrocinadors, que aquest any han superat els d'altres temporades, una tasca que ha duit endavant quasi en solitari na Natalia Medina. Per altra banda, el suport en forma de subvenció de l'Ajuntament, que aquesta temporada ha augmentat, i la feina feta per un bon grapat de persones al Mercat Medieval, bars de festes, venda de loteria, etc., han aconseguit que s'arribàs a final de temporada amb superàvit econòmic.

Novament prengué la paraula el president per a informar dels projectes i actuacions previstes per a la propera temporada, que seguirà poc mes o manco la mateixa línia que fins ara:

-Col·laboració amb el Club de Bàsquet Artà, com ja s´ha fet les darreres temporades, a fi que no hi hagi mancança de jugadors per fer un equip.

-Col·laboració amb el Club de Bàsquet de Son Servera, a fi de fer força entre els equips de Llevant i així aconseguir fer-nos valer davant la Federació, com per exemple que els cursos d'entrenadors es puguin fer a Capdepera.

-Aconseguir tenir equips en totes les categories.

Com a informació negativa va destacar l'augment de les quotes d'assegurança per a cada jugador, que aquest any la Federació ha previst que passi, en el cas del jugadors més veterans, de 54 a 150 euros anuals. Tal cosa implica que les despeses seran molt elevades en el proper curs.

A l´apartat de precs i preguntes el tema més recurrent va ser el de com fer que una major quantitat de pares i jugadors estiguin implicats en les activitats extraesportives, que a més a més suposen una bona entrada d'ingressos, com ara col·laborar dins els bars de les festes, etc. Es va decidir convocar una Junta Extraordinària ja començada la temporada, per tornar a informar d´aquest fet i de la necessitat de fer més feina en comú. Cal destacar que el cost per jugador és molt superior a la fitxa que es paga per poder jugar.

A punt d´acabar l´assemblea, la secretària Laura Flaquer va presentar la seva dimissió, i també ho van fer Guillermo Mir com a coordinador esportiu i Lorenzo Baltasar com a president. Entre els assistents es varen presentar na Petra Mayol, com a presidenta; com secretària i vicepresidenta, na Micaela Bennàssar, mentre que com a coordinador quedarà en Lorenzo Baltasar. La resta de càrrecs, tresorer i vocals, queden com l´any anterior, amb la incorporació d'un nou vocal.

Desitjam a l'Atlètic Escolar uns bons resultats i bon joc per a la propera temporada.