Categoria: Esports
Vist: 2210
Suso Rexach primer absolut i  Cati Ferriol segona de marxa nòrdica
Tomàs Vizueta tercer absolut de la prova de 5 km

Dia 20 de juny, en el marc de les festes de Sant Joan de Son Servera, va tenir lloc la 6a edició de la Cursa del Sol. Aquesta cursa té tres modalitats: cursa de 5 km, cursa de 10 km i prova de marxa nòrdica de 6 km. Especialment a la cursa de 10 km  a la marxa nòrdica hi va haver una bona participació gabellina.

Hem cercat els resultats de corredors de Capdepera i si no ens deixam cap (pot ser que algú ens passi per alt) aquests han estat els resultats a cada prova.

Cursa de 5 km
- Tomàs Vizueta va obtenir un meritori tercer lloc, amb un temps de 24:07
- Yolande Hobbs, arribà la 36a (8a femenina) amb un temps de 37:05
- Ewan Hobbs, arribà el 49è amb un temps de 41:59
Aquesta prova la guanyà Carlos Palmer amb un temps de 22,14 i  la primera femenina va ser Margarita Adrover amb 29:25. Hi varen acabar la prova 73 corredors

Cursa de 10 km
- Pedro Martínez Riera va ser el primer gabellí d'aquesta prova, arribà el 19è  (5è M40) amb un temps de 41:08.
- Paul Kelly, arribà el 173è (21 M50), amb un temps de 53:06

El guanyador absolut de la prova va ser Guillem Duran ( 34:23) i la primera femenina va ser Marga Fullana (40:17). Van acabar la prova 258 corredors.

Marxa nòrdica
- Suso Rexach va guanyar la prova absoluta (1 M45) amb un temps de 45:49
- Paco Galian, va quedar 5è de la prova absoluta i segon de la seva categoria (2 M45), amb un temps de 49:53
- Catalina Ferriol, va quedar la segona femenina, (2 F45) amb un temps de 52:39
- Xisco Campins, arribà el 11è (6 M45), amb un temps de 55:08
- Miquel Lliteres, arribà el 12è (7è M45), amb un temps de 55:08

Molt bona actuació dels gabellins participants a la marxa nòrdica, que feren tres pòdiums: un primer i dos segons . Hi van acabar la prova 31 marxaires.

Cal dir que la cursa ha estat a benefici de l'associació ABDEM (Associació Balear d'Esclerosi Múltiple) a la que anava destinada una part de l'inscripció. De fet la cursa acabà amb l'arribada dels malalt d'esclerosi juntament amb familiars que van fer un tram.