El passat diumenge, dia 10 de maig, es va certificar la pèrdua de la categoria de Regional Preferent del primer equip del C.E. Escolar. Aquesta no és una bona notícia per als gabellins, però tot i això no cal tirar més llenya al foc, ja que prou n'hi ha, tant per als jugadors, com per a entrenadors, delegats i aficionats que, any rere any, van al camp per animar el seu equip.

No crec que sigui el moment més adequat per a cercar responsables de tot plegat, ja que això tan sols ho saben els que han estat dins la plantilla durant tota la temporada i en tenen una opinió tots els aficionats que han seguit l'equip.

Personalment, em sap molt de greu que passin aquestes coses, però el futbol la majoria de vegades és cruel, i amb l'Escolar aquest any no ha estat gens benevolent.

Ja va costar vuit anys de poder pujar a Regional Preferent i ara es planteja de nou el repte tornar posar l'equip on personalment crec que li pertoca. Per això, des de la meva humil opinió, vull donar tot el meu suport als jugadors, entrenadors, delegats i aficionats de l'Escolar perquè l'any que ve sigui un any ple de bones sensacions i que tornin al lloc on han d'estar.

Visca l'Escolar.

Manuel Muntaner Fernández