Va guanyar la medalla d'or de la seva categoria, a la triatló de la Colònia de Sant Jordi

El triatleta gabelli Francesc Vives "Llissa" segueix aconseguint triomfs allà on es presenta. la setmana passada va competir a la triatló de la Colònia de Sant Jordi i va tornar a ser campió de la seva categoria (+50) la qual cosa és una prova del bon moment esportiu que viu en Paco "Llisa". En aquesta ocasió anava acompanyat de Michel Heijman que també va obtenir una bona classificació.

La prova de la Colònia de Sant Jordi, Mallorca Olympics Triathlon, va consistir en 1500 m de natació, 39 quilòmetres de ciclisme i 8,6 quilòmetres de carrera.

Els seus temps són aquests:

Francesc Vives, 55è lloc de general. Campió de M50. Temps total 02:02.40 (natació: 24:51; bicicleta 1:00:42) i carrera 34:54) amb una mitja de 38,8 km/h en bicicleta i 4:04 m/km de curs.

Michel Heijman va quedar 75è a la general i 12è a M40, amb un temps de 2:07:00 (natació, 22:46; bicicleta 1:00:51  i carrera 40:46) amb una mitjana de 38 km/h en bicicleta i 4:44 m/km.