Tot i la derrota, queden tres jornades per a un miracle que encara és possible

Santa Eugènia, 1
Escolar, 0







Escolar Cadet B



PREFERENT

Atlètic Santa Eugènia, 1 – Escolar, 0

 

Sortida a un camp complicat com és el de Santa Eugènia, on els espectadors van presenciar un partit entre dos equips amb objectius diferents. Els del Pla de Mallorca lluiten per entrar al play off d'ascens i l'Escolar lluita per salvar-se. Partit clau per als dos equips, que van anar a totes durant els 90 minuts.

 

Va ser, aquest, un encontre jugat de tu a tu, amb una part per a cada equip, amb oportunitats clares per endur-se'n els tres punts cap al seu caseller per part d'uns i d'altres. L'Escolar sembla patir un mal d'ull o qualcuna maledicció, ja que en cada partit pateix baixes importants, com per exemple les de Bernat Ferrer, Ismael Venera o Xampi el passat cap de setmana.

 

El resultat es va decidir en les acaballes, quan José Romero, a manca de menys de 10 minuts, va fer el gol de la victòria per al Santa Eugènia, i deixant l'esforç dels verds fora premi.

 

Ara a l'Esolar li queden 9 punts per jugar, amb dos partits fora camp i un a casa. Els dos darrers es juguen contra rivals directes, com són el Port de Soller i el S'Horta. Es en aquest moment que els verds s'han de fer forts i lluitar com mai per tal de mantenir la categoria.

 

Si se segueix amb l'actitud d'aquestes darreres setmanes, és segur que es conseguirà l'objectiu.

 

RESULTATS DELS RIVALS DIRECTES DE L'ESCOLAR

 

CE Campanet 2-1 CD Port de Soller

CE Esporles 3-3 CF S'Horta

UD Rotlet Molinar 3-0 SCD Independiente

CD Gènova 0-1 CF La Union

CE Felanitx 1-0 CE Espanya

 

SITUACIÓ CLASSIFICATÒRIA

 

14. CE Felanitx 35 punts

15. CE Espanya 34

16. CF La Union 32

17. CD Port de Sóller 31

18. CF S'Horta 30

19. CE Escolar 30

20. SCD Independiente 29

 

En cursiva, els que baixarien a Primera Regional.

 

PRÒXIMS PARTITS DELS RIVALS DIRECTES DE L'ESCOLAR

 

CD Murense (13º) - CE Escolar (19º)

CD Port de Soller (17º) - CD Santanyí (8º)

CF S'Horta (18º) - CE Campanet (6º)

SCD Independiente (20º) - CE Esporles (3º)

CF La Union (16º) - UD Rotlet Molinar (2º)

CE Espanya (15º) - UE Petra (10º)

CE Felanitx (14º) - CD Atletic Santa Eugenia (7º)

 

- - - - - - - -

 

JUVENILS

Collerense - Escolar (suspès)

 

 

CADET A

Escolar 3-0 Col·legi San Pedro

Gols : Miquel Angel Ruedas 2 i Pep Esteva

 

Matí de diumenge en què els verds es jugaven tota la temporada. Arribava a Capdepera el lider, que es trobava tres punts per sobre dels verds i amb la victòria de l'Escolar, els gabellins es posaven líders. El partit va resultar molt disputat, fins que a la segona part en Pep Esteva va fer el primer gol de l'Escolar. El segon va arribar uns minuts després, a partir d'una molt bona passada de Cristofer, que va deixar tot sol en Miquel Àngel Ruedas, i aquest, amb una gran definició, va introduir la pilota dins la porteria contraria. El darrer gol va arribar després d'una molt bona jugada individual de Pep Esteva, que en xutar i l'esfèrica va sortir rebutjada als peus d'en Miquel Angel Ruedas, que va fer el segon gol del seu compte particular. ENHORABONA ALS CADETS, i ara a acabar d'aconseguir aquest gran objectiu al camp del San Francisco!

 

Gran video d'en Jose Miguel Sánchez que volem compartir amb vosaltres (Resum del partit) : https://www.youtube.com/watch?v=0pzR3ek9bu4

 

 

CADET B

Col·legi San Pedro B - Escolar (partit suspès per la no presentació dels verds al camp del San Pedro.)

 

 

INFANTIL A

Escolar 4 – Arenal, 0

Gols : Llucià Martinez 2, Juan Manuel Expósito i Miquel Ginard

 

Gran partit dels verds, que tenien clar l'objectiu d'aquest partit i la importància d'aconseguir tres punts que els donaven mitja salvació i poder aguantar un any més a primera categoria Infantil. El partit va ser d'un domini clar dels verds, tot i que els va costar arrencar, i no va ser fins a la segona part que es va acabar de decidir amb tres gols ràpids que van sentenciar el matx.

 

 

INFANTIL B

Escolar B, 5 - Campos B, 5

Gols : Marco Nannini 3, Federico Mendez i Miquel Lliteras

 

Partit que es va complicar per als interessos dels verds, ja que van haver de remuntar el marcador. I una vegada que això s'aconseguí, els de Campos es van encarregar de no perdre els tres punts i d'aquesta manera aconseguir l'empat.

 

 

ALEVÍ A

Alcúdia, 2 - Escolar, 3

Gols : Xavi Morales, Israel Pulido i Miquel Infante

 

Sortida a un camp complicat per als verds, ja que es tracta de dos equips que es troben lluitant per la salvació. Queden en joc 12 punts i es troben a 8 punts de salvar-se. És complicat, però encara hi ha vida, i si hi ha vida, hi ha esperança, anims!

 

 

ALEVÍ B

Escolar, 1 - Olímpic de Manacor, 8

Gol : Javier Barrantes

 

Visita d'un dels líders de la categoria, al primer equip descendit del futbol base de l'Escolar. Ànims i a gaudir del que queda de lliga, de la millor manera possible. Ànims, nins!

 

 

BENJAMÍ A

Cardassar, 6 - Escolar, 5

Gols : Sergi Vives 3, Jaume Miquel i Enric Mena

 

Partit que es va decidir per la superioritat física dels locals. Tot i l'avantatge dels verds en el marcador, ja en el darrer quart l'encontre es va decantar pels de Sant Llorenç, per aquesta superioritat física que hem dit.

 

 

BENJAMÍ B

Escolar B, 3 - Cardessar B, 3

Gols : Izan Morais, Marti Recio i Lucas Ezequiel Ruiz

 

Molt bon partit dels verds, que van puntuar a Capdepera després d'algunes jornades sense fer-ho. Aquesta és la manera d'acabar una temporada, gaudint de cada partit.

 

 

PREBENJAMÍ : DESCANSA