2 victòries i 3 derrotes a la darrera jornada de l'Atlètic Escolar



Després de les vacances de Pasqua, no foren tots els equips els que jugaren el passat cap de setmana. No obstant, el balanç fou de 2 victòries i 3 derrotes per al nostre club.
 
El dissabte dematí encetà la jornada el mini masculí, què ja sabíem des d'un principi que per a ells no seria una temporada fàcil, així i tot, el treball del dia dia en aquestes categories és importantíssim de cara a un futur. S'endugueren una contundent derrota enfront del conjunt de Santa Mònica (21-71).

 
Seguidament el mini femení s'enfrontava a un partit que pintava igualat i intens, el bon joc de les gabellines va contrarrestar les faltes i el joc més agressiu d'un Sa Pobla, que no va donar el partit per perdut en cap moment. Va ser digne d'admirar també la bona feina en defensa i la serietat que ens mostrà el nostre equip per ser tan jove. Això va suposar una victòria final (47-35).

 
Al  Port es va desplaçar el conjunt infantil masculí què, encara fer-se amb la victòria (46-57), els nins d'En Pep i en Ferrera estaren espessos en anotació. Així i tot, malgrat enyorar l'efectivitat, derrotaren al Porto Cristo.
 
El diumenge dematí a Es Figueral tinguérem un matí ple de bàsquet, malgrat quedar-mos amb dues derrotes.
 
Els jugadors d' En Biel Tous varen fallar en el balanç defensiu, cosa que va donar ales al Lloseta per fer-se amb el matx. (30-59). La manca d'anotació i el no trobar-nos còmodes en atac, durant gran part del partit, va sentenciar a un Escolar, què malgrat això, no deixà de lluitar en cap moment. 

 
A l'equip femení d'aquesta categoria no li va anar la cosa molt millor enfront del Llucmajor (31-61). Ens varen mostrar  en la primera part que li podien jugar de tu a tu al contrari, però aquestes forces no varen durar tot el partit. Les visitants ofegaren amb una pressió a les gabellines i així se'n anaren fàcilment en el marcador. Aquest equip ara ha acabat la seva lliga regular, i en breu començarà un petit torneig per acabar la temporada.
 
Laura Flaquer