L'equip local s'enfonsa
Escolar, 0 - Gènova, 2

foto: www.futbolbalear.es

PREFERENT

Escolar, 0 – Gènova, 2

Enfrontament decisiu per als respectius interessos d'aquests dos equips, en Es Figueral. El Gènova no volia perdre el tren per a enganxar-se al playoff d'ascens, i l'equip verd volia els tres punts per poder sortir del descens. 

La primera part va ser avorrida, poc entretenguda, ja que el que va destacar va ser el joc dur de l'equip palmesà en defensa i les poques ocasions per part dels dos equips. Pel que fa als locals, el resultat hagués pogut ser diferent si una gran ocasió d'Álex Murillo no l'hagués treta amb una bona aturada el porter del Gènova. Aquesta va ser l'única ocasió clara que van tenir els verds en tot el partit. El Gènova no va arribar de forma clara a la porteria del Escolar en tota la primera meitat, fet que donava vida als verds de cara al segon temps.

 

A la segona meitat el Gènova va avançar línies, aprofitant que l'Escolar va davallar la intensitat i entrega que en el primer període li havien permès de mantenir la porteria a zero. El primer gol va arribar cap al quart d'hora de partit, quan el Gènova va aprofitar una errada defensiva de l'Escolar, amb entrada de l'extrem palmesà per banda esquerra i la passada de la mort perquè Carriles rematàs a plaer. Després d'aquest gol, l'Escolar es va acabar enfonsant i va acabar també el seu físic, deixant una imatge d'equip derrotat des del minut 20 de la segona part. El segon gol va venir d'una nova errada defensiva i va ser materialitzada amb una jugada molt pareguda a la del primer gol, amb passada de la mort i el davanter marcant a plaer.

L'Escolar s'enfonsa en la classificació, deixa la salvació a 4 punts i ha de jugar amb tres dels quatre primers classificats. La salvació és complicada si se segueix amb la mateixa imatge i el mateix joc del darrer partit. Es tracta d'un enfonsament a marxes forçades, per bé que un servidor voldria anar errat i que el pròxim partit fos el començament d'una remuntada cap a la salvació.

A destacar el retorn als terrenys de joc d'en Miquel Marti, qui després de jugar amb San Francisco, Manacor i Atlètic Balears, ha tornat a la disciplina verda, després d'una greu lesió que va patir amb el Manacor de Tercera Divisió a principi de pretemporada. 

 

JUVENIL

Penya Arrabal, 0 – Escolar, 2

Gols : Pablo Milan 2

Sortida al Municipal Toni Tatxa per part dels jugadors d'en Jeroni Adrover, que, a causa de les baixes va partir amb el planter just per fer una alineació. Moltes situacions paregudes a aquesta, durant tota la temporada, han sofert els juvenils del Escolar.

 

CADET A

Atlètic San Cayetano, 0 – Escolar, 16

Gols : Miquel Angel Ruedas 4, Juanlu Flaquer 3, Pep Esteva 3, Colau Sureda, Toni Garriga, Andreu Recio, Sebastià Adrover i Joan Sard.

Segona gran golejada dels cadets aquesta temporada. Molta superioritat, reflectida en el marcador final.

 

CADET B

Escolar B, 5 - Madre Alberta, 2

Gols : Toni Garriga 3, Miquel Angel Ruedas i Joan Sard

Visita d'un dels equips coers de la categoria, que no va posar les coses gens fàcils als verds i s'avançà per dues vegades en el marcador. Però els verds demostraren el seu caràcter guanyador i donaren la volta al marcador fins aconseguir un resultat clar i contundent.

 

INFANTIL A

Escolar, 3 – Ferrioler, 2

Gols : Llucià Martínez 2 i Juan Manuel Expósito

El partit més complet de tota la temporada, en què els verds no van donar opcions al Ferrior, un dels tres millors equips de la categoria quant a futbol i jugadors. Tot i que, físicament, els visitants eren superiors al nostre equip, l'Escolar va fer gala d'un joc molt pràctic i fora complicacions, movent la pilota de banda a banda. Gran esforç de tot l'equip durant els 70 minuts.

 

INFANTIL B

Escolar B, 3 - Serverense B, 2

Gols : Tomeu Ferrer 2 i Miquel Lliteras

Remuntada per part de l'equip d'en Miquel Bordoy davant l'equip serverí, tot i que aquest es trobava en la part alta de la classificació. Victòria que col·loca el segon equip infantil en el quart lloc de la classificació.

 

ALEVÍ A

Binissalem, 2 – Escolar, 0

Sortida difícil dels nins d'en Manolo Cuadrado, els quals van ensopegar novament i deixaren la salvació a 8 punts. És complicat, però encara és possible. Molts d'ànims!

 

ALEVÍ B

Escolar, 0 – Balears, 16

Visita d'un dels quatre colíders d'aquesta curiosa classificació, en què el lideratge és compartit per quatre equips. Va ser un partit sense història, ja que els balearicos van ser superiors en tot moment.

 

BENJAMÍ A

Atlètic Manacor, 1 – Escolar, 1

Gol : Sergi Vives

Partit complicat per als verds, a Na Capellera, on s'enfrontaren a un equip que va posar les coses difícils als verds. Aquests veuen ja d'enfora les posicions capdavanteres en la classificació.

 

BENJAMÍ B : DESCANSA

 

PREBENJAMÏ

Escolar, 9 - Artà B, 0

Gols : Jaume López 3, Alejandro Venera 2, Raul Postigo, Hugo Massanet, Hugo Sayago i Hernán Prado

Els més menuts del futbol base gabellí se'n van dur el derbi comarcal de més rivalitat que té l'Escolar. En tot cas, allò important és que els nins gaudeixin de jugar en aquestes categories i no es preocupin de contra qui juguen o no. Tot i això, molt bon partit de l'equip d'en Triguero que segueix lluitant per les seves opcions de situar-se a la part alta.