Van ser guardonats 27 esportistes, tres equips i cinc mencions especials a la II Gala de l’Esport gabellí.



Diumenge, 22 de març, l’auditòrium del Centre Cap Vermell estava ple a vessar per acompanyar els guardonats, amb amics, familiars, entrenadors... tots plegats per reconèixer els mèrits que han fet aquests esportistes mereixedors del guardó. Entre ells s’hi compten alguns individuals i l’equip de regata del Club Nàutic de Cala Rajada, el Mini Masculí de l’At. Escolar Mama Pizza, i l’Aleví Preferent CE Escolar per la seva temporada 2014,

 
La gala va ser aconduïda per els tècnics del Servei Municipal d’Esports. Va comptar amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernàndez, i el regidor d’Esports, Fernando Martínez, encarregats de lliurar els trofeus juntament amb els entrenadors respectius.

 


És la segona edició de la Gala de l’Esport Gabellí. Va néixer amb la il·lusió d’homenatjar aquells gabellins que hagin destacat pels seus resultats esportius en qualsevol modalitat; des dels esports clàssics com futbol, bàsquet o tennis, fins als més desconeguts com vela, hípica, body building o ironman, passant per atletisme, judo, vòlei o motociclisme.


PREMIATS II GALA DE L’ESPORT GABELLÍ

EQUIPS:

Equip de Regata del club Nàutic Cala Rajada 

Mini Masculí At. Escolar MAMA PIZZA 

Aleví Preferent CE Escolar.
Per ser seleccionats amb la selecció Balear de Futbol: Luis Maya, Pep Esteva, Pablo Milan, Tomeu Palmer

MENCIONS ESPECIALS PER LA TRAJECTòRIA 

Florencio Ferrera, Andreu Gutiérrez, Pilar Diaz, Biel Gili i Toni Prats

 

 



MILLORS ESPORTISTES

Jose Luis Perez (motos), Melania Henke (vela), Fede Méndez (vela), Noeh Amer (tennis), Jordi Bou (tenis), Paula Pascual (volei), Xena Schulpen (cavall), Simon Perez (cavall), Eduardo Casellas (cavall), Jessica Gómez (judo), Juan Andres Martinez (judo), Paquita Rosselló (atletisme), Melina Sagrera (atletisme), Toni Morey (atletisme), Xesc Vives (atletisme), Carlos Blanes (ironman), Jose Manuel Paniagua (ironman), Xisco Nebot (ironman), Xisco Sureda, (ironman), Mireya Perez (boddy buding), Gerry VLaeva (boddy buding), Bequi Requena (bàsquet) i Angel Domínguez (futbol)