Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1882
Hi hagué dos minuts de protesta contra la Llei de l'emprenedor, que perjudica als petits clubs

 
El passat divendres, va jugar el premini masculí a casa contra el San Francesc. Una vegada més el conjunt d'en Sebastià Regueiro va disputar un gran encontre. Darrerament els més petits ens fan gaudir molt amb la progressió aconseguida.

Tot seguit, el mini masculí va jugar contra Sineu (19-50). Els visitants varen ser superiors, i els nostres varen estar molt espesos en atac, aconseguint només 19 punts. 

Dissabte va tenir lloc una diada d'escoletes amb motiu del mes de l'esport a Capdepera. L'escoleta s'ho va passar d'allò més bé amb els partits, circuits i boti-boti, a més de les activitats organitzades per l'Ajuntament de Capdepera.

El mini femení va guanyar al camp del Hispania 45-58. El que va ser evident es que les nostres aconseguiren l'objectiu de jugar un bon partit i mostrar la feina feta als entrenaments.

L' infantil femení va perdre l'oportunitat d'agafar pes en la seva competició, degut a la falta d'agressivitat i actitud en gran part del partit. Això va provocar la victòria d'un Pollença amb fam de victòria (57-48).

L' infantil masculí va jugar una bona primera part, però en la segona el Joan Capó va ser contundentment superior, aconseguint guanyar (35-72).

El cadet femení es va quedar a pocs punts d'aconseguir derrotar al Campos. El conjunt de'n Lorenzo Baltasar va disputar un gran partit, on la intenció de les seves jugadores va ser guanyar en tot moment.

Tampoc va poder ser en el camp del Ciutat de Palma, on el cadet masculí va estar molt malament en atac, sobretot el tir lliure 2/17  va deixar clar que no era un dia per anotar.

El sènior masculí va visitar l'equip de Lloseta. El partit va estar molt disputat en tota la primera meitat, però en la segona el local va posar terra per enmig, i els gabellins no varen poder contraatacar (64-37).

 
Com es veu en la fotografia del mini femení, els equips varen esperar dos minuts aturats abans del bot inicial en protesta per la nova Llei de l'emprenedor, què vol impulsar el Gover, perjudicant a tots els petits clubs.
 
Guillermo Mir
 
 
HORARIS DELS PARTITS DE L'ATLÈTIC ESCOLAR
13 AL 15 DE MARÇ 2015
 

DIVENDRES 13 MARÇ
 
SON SERVERA - SÈNIOR MASCULÍ    21:00H

 
DISSABTE 14 MARÇ
 
JOAN CAPÓ - PREMINI MASCULÍ 
 
SAN AGUSTIN - MINI MASCULÍ  
 
MINI FEMENÍ - MANACOR
 
INFANTIL MASCULÍ - CALVIAR
 
 
DIUMENGE 15 MARÇ
 
CADET MASCULÍ - ESPORLES 10:30 H
 
CADET FEMENÍ - SA CABANETA 12:00H